|

Salut bine ca v-am gasit am un cont gogle si gmail plus cont Samsung Youtube. si asa mai departe la care nu mai pot recupera parola nu mai am acces la ele dar cu aceeasi adresa dariuszamfir1712@gmail.com am si cont faceboook la care am aces deci am vreo sansa ce trebuie sa fac va rog rezolvatimi problema

7 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna Darius,

Daca nu ai setat nicio optiune de recuperare a contului poti incerca sa accesezi linkul https://accounts.google.com/signin/recovery, sa introduci adresa de email si sa apesi Continue. Daca esti intrebat de ultima parola pe care ti-o amintesti da click pe I don't know si mai apoi alege optiunea Verify your identity care este undeva sub toate celelalte optiuni. Ti se vor pune o serie de intrebari si daca vei raspunde corect ti se va da inapoi contul.

Pe viitor, te sfatuim sa iti securizezi conturile (adresa de email, conturile pe retele sociale) setandu-ti o intrebare de siguranta, un email alternativ sau numarul de telefon.

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
7 răspunsuri:
| a răspuns:

Pai de obicei ca sa recuperezi parola trebuia setat un nr de telefon tu nu ai setat? Iti trimitea un cod pe telefon si recuperai parola.
Nu ai setat nici un mail alternativ sa iti recuperezi parola?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru DrGoogle):

Daca asi fi facut astea nu ajunngeam sa va mai intreb pe voi deci niste inteligenti pe aici sami rezolv. problemele gasesc

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat