|

Salut!

Mi-am facut cont pe Netflix si am cateva intrebari.Am decis cu mai multi prieteni sa facem un singur cont dar sa facem mai multe profiluri.Intrebarea mea este daca se poate si daca da, cum sa fie parole pe acele profiluri.Sau daca nu se poate exista ceva riscuri sa imi fie contul luat? Va fi si o persoana pe care nu o cunosc in acele profiluri, e sigur?

| a răspuns:

Bună,

Netflix are această opțiune de a oferi acces mai multor persoane la același cont. Această opțiune este creată pentru a fi folosită de familii sau grupuri apropiate de prieteni. Nu recomandăm folosirea aceluiași cont de Netflix împreună cu persoane străine pentru că contul poate fi furat și pot fi folosite datele bancare de către altcineva. Mai multe despre asta poți citi aici https://help.netflix.com/......node/10421

Ora De Net
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Profilele sunt pe acelasi cont cu aceeasi parola, nu cred ca poti pune parola separate pe profil, ceea ce inseamna ca oricine iti poate schimba parola si fura contul.

Si mai e dezavantajul ca puteti sa va uitati maxim 4 persoane odata daca luati abonamentul cel mai scump

| a răspuns:

Da, se poate 1 singur cont, cu mai multe profiluri, dar pretul variaza pentru 1 cont, 2 sau 4.
Nu-ti fa probleme ca nu poate intra nimeni pe contul tau, odata ce tu ai un cont si parola alocate de Netflix. Din pacate, cand ai mai multe profiluri si dai parola la prieteni, asteapta-te ca unul sau altul sa o imparta si cu alti cunoscuti si posibil sa ai probleme.
Contul cu profile multiple este recomandat in familie, cu mai multe persoane, unde fiecare isi salveaza si vede ce vrea.
Eu de exemplu am un cont de Netflix cu 4 profile si platesc lunar un abonament de $16.99

Da, exista si sansa ca contul sa-ti fie luat, daca vreunul din prieteni iti schimba parola, putand sa-ti foloseasca Netflixul, sa-l dea cui vrea el, tu platind in continuare membershipul, cu credit cardul tau. De aceea este sfatuit sa NU faci un cont multiplu cu nimeni, care nu-s din familia ta, ca trebuie sa le dai parola si la un moment dat, te trezesti pe afara.
Totusi nu inteleg, de ce nu isi face fiecare contul lui?

| a răspuns:

Tu poti cumpara planul basic cu 8euro pe luna si va puteti face un profil, dar pot intra mai multe persoane pe cont. Daca tu dai pass la o persoana necunoscuta ar fi posibilitatea sa iti schimbe mail-ul.