| Celmaitareanonim a întrebat:

Am 15 ani si as vrea sa mai slabesc. Mi-ati putea spune ce exercitii sa fac acasa (vreau sa merg la sala doar din vara). Nu vreau sa mi se dezvolte musculatura (doar la abdomen). Si un regim sanatos sa mai imi spuneti la care sa nu mor de foame.

Răspuns Câştigător
| Vladut650 a răspuns:

Alimentatia trebuie sa fie corecta. Daca vrei sa slabesti elimina carbohidratii din alimentatia ta.
Carbohidrati = Cartofi/Paste/Paine/Orez etc.
Si incearca sa mananci mai multe proteine
Proteine = Carne/Lapte/Brana/Oua
Daca vrei sa slabesti fa cardio, alearga mult. Sa nu faci abdomene, abdomenele sunt cele mai proaste exercitii, de la abdomene nu faci decat sa iti distrugi coloana.

2 răspunsuri:
| AndraIsBack a răspuns:

Poti sa alergi mult, si sa faci si abdomene si genoflexiuni. Regim sanatos, depinde foarte mult. In principiu carnea sa fie slaba si sa fie fiarta. Multe legume si fructe (in general nu chiar exagerat de multe). Poti bea ceaiuri si multa multa multa apa. Daca faci sport totul e ok!

| Vladut650 a răspuns (pentru AndraIsBack):

In primul rand mai treci pe la scoala.
In al doilea rand fa cel putin 10 ani de sport ca sa poti da sfaturi, tu pun pariu ca nu ai facut sport in viata ta si esti decat un copil mic care isi da si el cu parerea.
De la abdomene nu face decat sa isi distruga coloana. Pentru cultura ta generala multe fructe contin ZAHAR si nu cred ca zaharul te ajuta sa slabesti happy

PS: Cuvantul "genoflexiuni" nu exista, in schimb exista genuflexiuni.