| ronaldica a întrebat:

Am 15 ani si vreau sa slabesc un mic strat de pe abdomen, abdomenul meu fin 80% perfect sa zic asa. Fac si fotbal de multi ani si mananc aproape orice si nu ma ingras, mai mult pun masa musculara. Am 169 56 kg si toate grupele musculara sunt dezvoltate. Alerg mult la antrenamente, si fac fac de 3 ori pe saptamana programul ala "8 minutes abs" si multe alte feluri de abdomene. si cand incordez se vede ft bine abdomenul mai ales dimineata dar parca am 1 cm de grasime pe el nu stiu cum sa zic. Pls ziceti-mi ce sa fac.

Promit ca dau funda! big grin

Răspuns Câştigător
| naf29 a răspuns:

20 % antrenament 80 % alimentatia. Incearca sa mananci des. 4-5 mese pe zi. Fructe si legume cat mai multe. La fiecare 2 ore trebuie sa manci ceva (o banana, un mar, un iaurt) mai renunta la dulciuri daca ai o slabiciune pentru ele si mananci multe. Renunta la cola daca bei 2 L pe zi ( ca ne omoara cola, nu ma bag sa iti spun cate calorii are o sticla de cola, ca inca esti mic si nu trebuie sa te intereseze asta). P.S. vezi ca vei gasi la mine pe profil link de la blogul meu, e despre exercitii si alte chestii interesante. Dai o vizita poate vei gasi ceva util. Succes si spor la treaba.

| ronaldica explică (pentru naf29):

Are ceva daca odata sau MAXIMMM de doua ori pe saptamana mai mananc un cascaval pane, cartofi prajiti cu snitele, sau alte prajeli, oricum le dau jos ft repede ca alerg mult si eu cred ca corpul meu nu prea asimileaza grasimi daca fac de de multi ani fotbal...
Si apropo pe muschi abdominali de jos am un strat mic de 1 cm nu stiu daca e grasime, piele nu stiu dar sa scap de el pot?

| naf29 a răspuns (pentru ronaldica):

Nu conteaza, poti sa mananci linistit, sa nu iti faci un obicei din asta si sa mananci zilnic. 2 zile pe saptamana poti sa mananci linistit tot ce vrei. Esti inca tanar, ai arderile foarte bune, plus ca faci si efort pe masura. Da poti scapa de grasimea dp stratul inferior al abdomenului, pentru asta trebuie sa faci abdomene, cu ridicari de picioare, echere(sigur ai facut asta la fotbal, daca il practici de performanta) vezi ca la abdomene pentru acasa (care sunt la mine pe blog) video 3 si 4 sunt pentru partea inferioara.

2 răspunsuri: