| Memqj a întrebat:

Am 75 kg, e de ajuns după ce am făcut sala, pe tot parcursul zilei, 8 oua, 2 shakeuri protetice, sorici, și cam 60 grame de cârnați?

5 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Acele 8 oua pe zi alaturi de o cantitate mare de proteine nu vor face decat PA ficatul tau, mai ales acele oua cum ziceam!
Iti mai zis un truc nu te face cineva sa fii mare!
Am descoperit asta dupa ani de zile de tras la sala.
Cei mai misto sunt cei atletici care par sculptati, toti limitatii baga in ei chimicale si ajung mari si pompati dar ba forta zero ba rezistenta zero, multi fac sa impresioneze pe cine de isi baga si steroizi si ei sunt mici si grasi...numai zic de etnicii nostri care au tatuaje de sus pana jos si fac sala ca sa para smecheri, pana dau de un sportiv adevarat care le baga smecheria in fundwinking
fa cu cap daca faci, ingrasari de astea bruste sau masa musculara pusa peste noapte nu aduc niciodata chestii bune, daca ar fi asa culturistii ajunsi la un procentaj mic de grasime si foarte bine lucrati nu ar face ca prostii 15 ani sau mai mult de sala, ci dupa 4-5 luni sa se retraga, cum cred toti limitatii care baga injectii desi ei fac sala de 3 luni de zile.

Ce profesor aveti cu totii pe net nu stiu, dar se trasmit notiuni indoielnice cum ca proteinele trebuiesc bagate in cantitate industriala, cine v-a invatat ca cei care fac sport cu greutati au nevoie doar de proteine? cred ca ceva o scoala a proxenetilor si smecherilor de 2 lei gen scoala lui sile sau nutu camataru, sau adrian beleaua de la Iasi, ceva vloggeri pe net ca altfel nu-mi explic cum puneti accent toti pe proteine care este fundatia, cand combustibilul sunt carbohidratii! e ca si cum vrei sa ridici o casa dar nu ai nici utilaje si nici ciment laughing

| Cosmin86 a răspuns:

Fara carbohidrati?

| johnnny123 a răspuns:

Opt ouă pe zi? Te antrenezi să te lupți cu Apollo Creed?

| Paul754880338 a răspuns:

Ai făcut sala pe tot parcursul zilei? Cum ai reușit? Atunci nu despre mâncare ar trebui sa întrebi ci despre moderație și echilibru. 8 oua și alte alea? Recunosc curentul din rândul tinerilor care cauta cu disperare o scurtătura ca apoi sa poată spune celorlalți cât sunt ei de inferiori. Trebuie sa îți resetez cam tot ce crezi ca știi despre sala și alimentație. E puțin timp și spațiu aici ca să îți scrie cineva totul, pentru ca răspunsul pe care îl aștepți tu nu este despre oua, ci despre tot conceptul de antrenament, alimentație și odihna.

| SkandallKamataru a răspuns:

Inaltime? Mai baga si tu un carbohidrat, o leguma.
Si nu, nu e de ajuns daca doar asta ai mancat.
Acum nu stiu cat sorici ai mancat dar ai cam 1500 de calorii.