| Saybsn a întrebat:

Cum sa fac deficit caloric dar să consum in același timp 60 grame proteine? Pot bea doua shakeuri proteice?

8 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

Bună! Calculează mai întâi caloriile pe care trebuie sa le consumi zi de zi în aplicația Eat&Track. Shakeurile proteice sa bu se exagereze cu ele, nu toate țin locul unei mese. Tu trebuie sa ai micul dejun și prânzul consistent : 50% legume, 30-40% proteine și 20-30% carbohidrați într-o farfurie.
Iar seara mănânci ceva slab caloric și cu 3 înainte de a te pune la somn.
Ca sa reușești sa slăbești trebuie sa ai 3 mese pe zi și dacă reușești între mese la 2 ore diferențe între MD și prânz sau cina sa iei o gustare slab calorica.
Eu sunt in deficit de 3 luni.

| Violleta2022 a răspuns:

Cu proteina animala ai incercat?

Ca-i mult mai sanatoasa, se digera in totalitate si nu are efecte nocive cum au prafurile proteice.

| Symenj a răspuns (pentru Violleta2022):

Ce efecte nocive au prafurile proteice?

| Violleta2022 a răspuns (pentru Symenj):

Citeste, ca scrie pe tot internetul despre efecte negative si toxice ale porcariilor obtinute chimic.

In primul rand sunt produse sintetice/chimic, deci nu sunt naturale si nu sunt sanataose fiindca contin componenti chimic care afecteaza organele interne.

De ce ti-ai baga ceva sintetic in corp care-i si toxic pe cand ai sansee sa manaci CARNE, care-i proteina animala si pe care corpul uman o proceseaza natural 100%?

Cumpara-ti d ebajii ai carne, cate 5kg pe saptamana si manaca, in loc sa bei prafuri toxice!

| Cosmin86 a răspuns (pentru Symenj):

Nu au.

| MihaelaDart a răspuns (pentru Symenj):

Nu te mai lua după Violeta ca toate prafurile sunt chimice, nu este deloc informata. Pudra proteica este de doua feluri cea cu zer și cea vegana, ambele sunt bune pentru organism, deși nu te poți hrăni doar cu acestea! Îți recomand cele de la Gymbeam, Myprotein sau Allnutrition.ro unde sunt certificate de UE fara sa conțină chimicale.

| AnastasiaK a răspuns:

Poți, dar n-ai nevoie. 60gr de proteine nu-s greu de consumat. Reprezintă echivalentul a 240kcal, deci îți rămân suficiente kcal pentru grăsimi și carbohidrați. Dacă mănânci vreo 200gr carne, deja nu mai ai de ce să îți faci griji.

| namgasitaltusername a răspuns:

Aici depinde de cate kg ai. Este bine sa consumi un gram de proteine pe zi pentru fiecare jumatate de kg pe care il ai. De exemplu, daca ai 70 de kg e bine sa consumi 140 de g de proteine pe zi.