| AlexPopescu2234 a întrebat:

Am aproape 14 ani, 1.78 inaltime si 70kg. de 3 zile fac exercitii pentru abdomen (6 minute, 6 exercitii a cate 50 de secunde fiecare cu 10 secunde pauza intre ele), repet treaba asta de 2 ori pe zi ( dimineata si seara), se poate estima cam cat timp o sa imi ia sa fac patratele?
Mai am o intrebare, am auzit ca daca repet aceleasi exercitii de multe ori muschii se obisnuiesc si nu mai au efect exercitiile, este adevarat?
Dau funda, va rog raspundeti.

4 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Am răspuns mai sus, citește.

| RobertMoon a răspuns:

Degeaba te omori să faci pătrățele daca la celelalte grupe de mușchi ești slab.

| Dana1999 a răspuns:

Pentru a se vedea patratelele, ai nevoie de o dieta buna, exercițiile nu reduc grasimea de pe abdomen!

| Reghqen a răspuns:

Mușchii nu se fac acasă ci la sală.
Nu e bine așa cum te antrenezi, dar felicitări că vrei să îți faci un corp frumos deja la vârsta aia, e foarte bine.
Vrei un sfat bun?
Cumpără-ți o bară de tracțiuni și antrenează-te de 2-3 ori pe săptămână mai mult nu că faci supraantrenament. Și pentru că mușchii se dezvoltă atunci când ei nu lucreaza, în zilele de pauză.
Dacă faci asa fi sigur că peste 5/6 luni o să apară primele rezultate, iar rezultatele alea adevărate o să le observi după un 1/2 ani, când o să te faci dublu de cât ești acum, nu fă doar tracțiuni, fă și flotări, abdomene. de exemplu când nu lucrezi spatele, bratele, pieptul, astea fa abdomene, iar cand nu lucrezi abdomenele faci flotări și tracțiuni.
Fă antrenamente de o oră (tracțiuni-flotări, abdomene), așa lucrezi bine mușchii, ca să te încălzești poți să te ții de bară 30 de secunde, iar apoi fă și 5-10 minute streching, înainte și după antrenament.
Poți să faci și genuflexiuni, mai bine îți faci un program de antrenament de Luni până duminică și îl menții pentru 1/2 ani. Ținănd cont că mușchii se dezvoltă în zilele de pauză.

Multă baftă!