| Marian10914 a întrebat:

Am auzit ca nu are niciun efect daca iei pana in 20 ani, suplimente ce pot creste testosteronul natural. Asa este? Daca da, de ce?

4 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

De ce nu faci culturism? nu e mai natural asa? asa cu suplimente organismul numai va produce singur testosteron plus ca afecteaza inima

| DovleacTurbat a răspuns:

Pentru ca organisnul este foarte tânăr si produce îndeajuns testosteron in mod natural. Poti creste productia de testosteron antrenandu-te, consumand un minim de 60g grăsimi. Nu exista suplimente NATURALE care maresc productia. Ori anabolizante ori nimic, restul' e marketing.

| Marian10914 explică (pentru DovleacTurbat):

Si tribulus teresstris?

| DovleacTurbat a răspuns (pentru Marian10914):

Prostii. Si-ar mai face oamenii curu' sita cu testosteron injectabil cand ar putea lua "suplimente naturale" sa le mareasca testosteronu? laughing Sa mai vorbim de cate feluri este testosteronul si cum actioneaza fiecare în parte? happy. Tu n-ai nevoie ca esti tanar, 2 la mana astea sunt prostii, ori folosesti testosteron produs in laboratoare speciale (steroizii) ori nimic, nu exista suplimente sau cel putin nu au efectele dorite.(ele exista ca e marketing la greu, dar nu-i prost cine cere sti vorba aia laughing )