| Lezio a întrebat:

Am citit peste tot că proteinele sunt foarte importante pentru organism insa mai nou am citit că scurtează viața aviz celor care fac sala. Sa renunț la ele?

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Bineinteles ca-ti afecteaza corpul, ma refer la proteina sintetica.

Dar exista CARNEA care este proteina organica, animala, foarte sanatoasa si usor de procesat de stomac si organele interne, de ce nu o mananci pe aia?

| Jsna a răspuns (pentru Violleta2022):

Ce e pentru mintea ta foarte odihnită proteina sintetică? Proteina din plastic? Cum de atribuie o valoare nutrițională unui plastic? Am citit multe întrebări despre tine in care lumea spunea că ești tâmpită?

| Violleta2022 a răspuns (pentru Jsna):

Ti-a fost rusine sa scrii dupa contul vechi, de aia ti-ai facut cont nou nout?
Proteina sintetica, este aia pulbere, cumparata la borcan din diverse magazin, fiind procesata chimic (sintetic) nefiind proteina organica, cum este carnea.

| Sekim a răspuns:

„ Sunt foarte importante pentru organism, dar scurteaza viata ". E ilogica din start afirmatia asta. Am citit ce ai lasat jos si ce scrie pe site ul respectiv si e o gluma proasta. Ce i drept, daca iti iei informatia de pe ziare.com ( articol din 2019 btw ) si apoi intri pe TPU sa intrebi daca renunti la proteine, mai sunt lucruri de spus? Pe langa asta, in titlul articolului se vorbeste despre suplimente, deci referire la produsele "high protein" si suplimente in sine, nu despre proteina. Proteina NU face rau organismului si este necesara. Problemele apar atunci cand cantitatea de proteina este foarte mare ( peste 300g/zi ), dar probleme apar doar daca ficatul tau nu este sanatos sau ai o problema patologica/genetica. Persoanele care au intampinat probleme de genul sunt intr adevar sportivi si persoane care merg la sala, dar sunt in acelasi timp persoanele care folosesc substante anabolizante ( steroizi ), iau cate 100 de pastile pe zi si isi forteaza organismul la maxim de ani de zile. Nu e de mirare ca le cedeaza organele si mor cand fac atatea lucruri gresite. Spor

| Lezio explică:

Printre dezavantajele excesului de proteine putem menționa: scurtarea vieții (mai ales anumiți aminoacizi, cum ar fi metionina, BCAA), introducerea în corp și a unor substanțe cu efect nociv (de exemplu cele provenite din gătirea la temperaturi mari sau diverși alergeni, toxine

| Lezio explică:

Căutați pe google,, proteinele scurtează viata

Întrebări similare