| narodul a întrebat:

Am comandat un produs de la mega proteine Dymatize Super Mass Gainer 2.7kg si vreau sa stiu daca e de ajuns sa cresc in greutate -masa musculara de ajuns 2 porti una la antrenament una seara (1.90m 80+kg)16 ani

Răspuns Câştigător
| Wehes a răspuns:

De acord cu cosmin.
1 portie Dimineata pe stomacul gol si 1 portie dupa antrenament.
Un gainer pentru ectomorfi.o sa cresti ceva si in masa dar si in grasime ( e normal, de aceea e gainer.) Dar in 2 luni nu te astepta sa ai ''super rezultate'' pentru ca e un timp destul de scurt.

| narodul explică (pentru Wehes):

Deci nici o sansa sa iei seara,, dimineata si dupa antrenament..si o estimare asa daca stii in mediu cat s-a pus pe unele persoane care au folosit produsu thx oricum wehes

| Wehes a răspuns (pentru narodul):

Nu stiu, chiar nu am cunostinte care au folosit produsul asta.
Nici tu nu o sa pui daca nu ai 5 mese pe zi SOLIDE si odihna.
Bafta happy

4 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Seara? cred ca vrei sa spui dimineata. dimineata si dupa antrenament

| AntrenorFitness a răspuns:

Cea mai importanta servire este cea de dupa antrenament. In primele 60 minute avem o fereastra anabolica in care organismul asimileaza foarte bine. A doua servire in functie de programul pe care-l ai o poti administra seara inainte de culcare cu 30 minute, pentru a oferii un flux de nutrienti pe timpul noptii, cat si dimineata intre micul dejun si masa de pranz.
Nu iti recomand sa administrezi pe stomacul gol, mai ales dimineata pentru ca iti poate diminua pofta de mancare si dupa cum bine stii, micul dejun e cea mai importanta masa a zilei!
Este un supliment alimentar care trebuie sa "suplimenteze" un regim alimentar, nu sa-l inlocuiasca.