| armageddon22 a întrebat:

Am făcut comandă la creatină pro mass de pe site-ul http://www.pronutrition.ro/.
Și aș vrea să știu de la cine a mai cumpărat acest produs cît de bună este... dacă există ceva riscuri, in cîte zile apar schimbări și in cat timp sosește comanda
Am aproximativ 6 luni de sală 5 zile pe săptămînă si nu prea am observat foarte mari schimbări, de aceea vreau să incerc această creatină
Mulțumesc anticipat!

2 răspunsuri:
| SiLaS a răspuns:

Normal ca nu vezi schimbari,muschii se pun in ani de zile.Ce alimentatie ai? Poate ai o problema cu alimentatia, daca imi dai mai multe detalii despre corpul tau(kg, inaltime, varsta, tip somatic etc.)te-as putea ajuta.

| armageddon22 explică:

15 ani, 52 kg, tip somatic ectomorf.
Program de antrenament : luni miercuri si vineri : biceps si piept, marti : spate si triceps si miercuri umeri trapez biceps triceps... si unele dăți cand nu sunt obosit bag 15-20 minute antebrat, sambătă si duminică odihnindu-mă. Acest program il am de 2 luni in primele 4 luni băgam luni si joi piept biceps marti si vineri spate triceps si miercuri si sambătă umeri biceps triceps.
La piept pot băga cu 45 kg, spate 40kg, triceps 20-22kg, biceps 25kg trapez 23-25kg si umeri cu 30-32kg.
Picioare am decis să nu bag pentru că multi spun(si nu stiu dacă e adevărat) că nu mai crești sau crești dar foarte putin.