| RaduZ a întrebat:

Am inceput si eu iar sa merg la sala, si vreau sa imi cumpar proteine de data asta, dar nu stiu nimic despre ele si despre efectul lor asupra organismului. sfaturi cv?

Răspuns Câştigător
| SuperGirl122222222222 a răspuns:

Proteinele si creatina sunt suplimente naturale. Daca le folosesti conform indicatiilor de pe ambalaj nu ar trebui sa ai probleme. Creatina te ajuta sa retii apa in organism si sa iti "umfli" celulele musculare, dar in momentul in care vei inceta sa iei, vei scadea putin in masa musculara.
Oricum, daca nu esti sportiv de performanta si te duci la sala doar pentru intretinere si sa ai un corp bine proportionat, nu ai nevoie nici de suplimente, ci doar de mancare bogata in proteine, si cu putine grasimi...bafta tongue

4 răspunsuri:
| stefanradu a răspuns:

Salut RaduZ,
Chiar azi am scris un articol despre asta. Il gasesti aici:
http://hunkbody.ro/suplimente-proteine-da-nu/

| andrey910 a răspuns:

Ce efecte asupra organismului ma? Un shake de proteine = cateva bucati de carne. NIMIC MAI MULT. Multi cand aud de proteine zic ca e ceva magic, extraterestru. Daca ai timp sa mananci nu are rost sa dai bani pe suplimente, e exact acelasi lucru.

| Micu12 a răspuns:

Din cate stiu eu happy. Proteinele te ajuta in timpul exercitiului, te ajuta sa pui masa musculara, dar odata ce nu mai faci exercitii solicitante masa musculara o sa cada, o sa ai pielea lasata.
Cel mai bine e sa tragi de fiare normal fara alte medicamente/proteine. Ai putea sa iei niste vitamine si sa mananci foarte sanatos, dar vezi, nu exagera prin foarte sanatos. Sper ca te ajuta!

| Cosmin86 a răspuns (pentru Micu12):

Cum naiba sa ai pielea lasata? tu stii ce sunt proteinele si ce efect au? argumenteaza aberatiile pe care le spui