| ionutNeagoe a întrebat:

Am început și eu sa trag de câteva zile la sala. In trecut am mai avut perioade nici de încercări. O destul de mare greșeală am făcut, m-am dus cu un prieten experientat și m-am apucat din prima zi de serie de piept cu biceps in prima zi, a doua triceps cu spate, a treia trebuia picioare dar eu jucând fotbal la o echipa și având meci peste 2 zile am renunțat pentru alta zi. In ziua de picioare am mai băgat la aparate de piept, triceps, biceps din toate. Logic am făcut cu greutăți mai mici decât el, dar tot m-am forțat destul de serios. Trebuia sa încep mult mai ușor, acum ma cam sperii ca în partea dreapta la piept e mai umflat destul de considerabil fata de partea stânga, nu ma doare doar febra ce am destul de rău. Credeți ca e ceva serios? Precizez, a fost a 3 zi astăzi. Mulțumesc

4 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Daca prietenul tau face in ziua 1 piept+biceps si in ziua 2 spate+triceps in niciun caz nu e experimentat, e clar PARALEL cu sala.

Spatele si bicepsul (la fel pieptul si tricepsul) ori se lucreaza in aceeasi zi, ori se lasa macar 2 zile distanta intre ele.

Cauta-ti un prieten care nu e HABARNIST.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te mai forța și numai arată că ești puternic că nu câștigi decât accidentări. Fă exercițiile corect cu greutăți cu care poți face minim 10 repetări. Cât despre piept mai așteaptă 3-4 zile să vezi dacă îți trece dacă nu, te duci la medic. Seară bună!

| dbigiu84 a răspuns:

Nu este chiar atat de grav.Este o febra musculara destul de severa ce-i drept.Nu trebuia sa te fortezi atat de mult din primele zile.Trebuia sa incepi usor, dupa sa tragi incet incet cat mai mult.

| benteavlad a răspuns:

Tu sti dar ai grija nu te forta incet si dupa un timp prinzi si tu forta si rezistenta