| Cintnewjan a întrebat:

Am lucrat ieri la sala foarte bine pieptul pur și simplu mă ardea,insa scuzați mi limbajul,am avut diaree după, seara și nu cred că s au absorbit nutrienții, asta înseamnă că am lucrat degeaba?

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ai bagat prea multi nutrienti din nevoia de a te dezvolta cât mai repede.

| ReddY25 a răspuns:

Cred că te-ai forțat nițel

| Paul754880338 a răspuns:

Supraantrenamentul are ca simptome printre altele și diareea. Excesul de entuziasm este uneori cel ce generează asta, apoi poate fi lipsa noțiunii de moderație. Mult nu inseamna bun, asta e o regula de baza chiar dacă toți "profesorii" de pe net îți spun că trebuie să fii Superman ca să exiști. Ia o pauza, odihneste-te, revino apoi cu moderație și consecventa și totul va fi ok. Nu ai pierdut nutrientii de la masa aceia ci ai câștigat înțelepciune dacă știi sa o vezi in acest episod mic din viata ta. Succes pe mai departe! Tine ochii deschiși, filtrează si asimileaza informatii, nu repeta greșelile și fii consecvent!

| Ilovedinero a răspuns:

Bunaa.Nu, asta nu inseamna ca ai lucrat degeaba.Sunt oameni care nu iau nutrienti si arata mai bine decat cei care iau.Nutrientii te ajuta ca rezultatele sa fie mai rapide si mai eficiente. Daca o zi corpul tau nu a absorbit nutrientii nu este capat de lume, ba chiar nu inseamna aproape nimic.Trebuie doar ca maine sa intri in ritmul normal si sa iei toti nutrientii exact in cum i-ai fi luat in mod normal