| arsenia a întrebat:

Am nevoie de ajutorul vostru. Fata, 24 de ani, 1.62m si 63 de kg si as dori sa slabesc, as dori ceva sfaturi in legatura cu dieta, as dori sa fac fitness si as avea nevoie de un program de antrenament, ce fel de suplimente care sa ma ajute la slabit, etc. Va multumesc

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Elimina din alimentatie produsele fast-food,mezelurile si alte preparate,dulciurile,chips-urile,sucurile si alte produse nesanatoase din comert si nu consuma in cantitati mari seminte, nuci, alune sau fistic.Fiind vara,axeaza-te,in aceasta perioada,pe fructe(in special pepene,dar nu numai),legume, salate, supe si ciorbe.In rest, mananca incet si mesteca bine mancarea si bea minimum 2 l de apa zilnic(consumata inainte si dupa masa,in special,aceasta mentine senzatia de satietate mai mult timp). Portiile trebuie sa fie medii,nici prea mult,nici prea putin(astfel vei asigura organismului energia necesara si vei preveni aparitia multor complicatii).Nu este nevoie de suplimente sau vitamine.Cea mai importanta, in schimb, este miscarea.20-30 de minute de alergare/zi,cu viteza medie, te vor ajuta sa slabesti frumos, treptat si sanatos.Succes.

1 răspuns:
| Adry05 a răspuns:

Buna!
Diete gasesti aici:
http://dieta.romedic.ro/
http://www.femei-moderne.ro/articole/slabire/
http://www.slabsaugras.ro/diete-cat-2/
Exercitii, pai ce sa zic. Ai putea sa te duci in fiecare dimineata si seara sa alergi in parc, sau oriunde vrei. PEntru a subtia abdomenul, niste abdomene si genoflexiuni.
Sper ca te-am ajutat!