| CrushBoy89 a întrebat:

Niste sfaturi prin care as putea sa slabesc? De preferat, in zona coapse/picioare mai mult. Sunt bune acele biciclete fitness? Daca nu, as dori sa stiu niste exercitii pentru picioare care sa ajute la slabit. Multumesc anticipat! big grin

3 răspunsuri:
| Morenna10 a răspuns:

Sunt foarte benefice bicicletele.Bineinteles ca o sa slabesti si in alte zone nu doar unde iti doresti tu. Sfatul meu e sa faci cardio.

| Syndre a răspuns:

De slăbit nu slăbești unde vrei tu, ci slăbești peste tot. Alimentația e cheia, dacă într-adevăr n-ai mult de slăbit bănuiesc că nu mânânci dezastruos, încearcă să reduci din carbohidrați; renunță la pâine, paste, făinoase, dulciuri, sucuri și renunță la prăjeli/grăsimi care nu-și au locul. Fructele în cantități moderate(1-2/zi și evită fructele foarte ducli gen banana sau strugurii).
Ca și sport cel mai mult te ajută să arzi calorii cardio: jogging, aerobic, zumba, înot etc. Mult succes! happy

| Mistiss a răspuns:

Da, biciclete fitness sunt bune. Te ajuta si niste abdomene, gimnastica. Daca esti elev si ai sportul intr-o zi, cred ca ar trebui sa il faci. Si dupa ce vi acasa ( cand vrei tu), poti sa mai faci putin sport. In parcuri sunt si niste lucruri fitness? Nu mai stiu cum se numesc. Sunt si biciclete acolo. De obicei, dimineata poti sa te trezesti si sa faci gimnastica. Nu mai manca multe dulciuri, maxim 2 pe zi. Mananca multe fructe. In rest, fitnessul si sportul (mai multe abdomene).

Sper ca te-am ajutat!