anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o gantera si o haltera. Stiu cum sa fac exercitii cu ele. Spuneti-mi doar un program sapatmanal sau cum sa fac sa iau si pauze cand trebuie.La ce ora din zi? E bine sa manac inainte si dupa? Trebuie sa dorm dupa exercitii?

Răspuns Câştigător
| RappaDanny a răspuns:

Ce ai u nevoie e un antrenor, nimeni nu poate spune ce trebuie sa faci cand sa faci si ce sa mananci. doar asa;
cu o gantera si o haltera nu cred ca veo rezolva mare lucru. ai spus ca stii sa faci exercitii cu ele, foarte bine.Si ceri un program, in primul rand daca u stii sa faci exercitiile atunci trebuie sa stii ce program sa iti faci.
Ca eu sa iti pot face un program, trebuie sa cunosc mult mai multe detalii. Nici macar nu stiu ce vrei sa obtii; decat ca vrei un program. Un program; OK; pentru ce iti trebuie acel program?
Sa obtii masa musculara?
Sa ai un corp bine lucrat?
Astea nu se rezuma doar la atat.
Nu spun ca tu, dau doar un exemplu acum.
Auzeam baieti vorbind, a ca asa si eu merg la sala si ma umflu.E unii au incercat, cand au vazut ca dupa prima luna nu s-a schimbat nimic s-au lasat.
Muschiul intr-o luna are timp sa se formeze, daca e lucrat corect bineinteles, altfel fie nu va arata foarte aspectuos adica va fi deformat, fie nu se formeaza mai deloc.

3 răspunsuri:
| RappaDanny a răspuns:

Stiu ca pare mai nasol, si mai greu, si nu prea iti vine chef, te plictisesti imediat.
Dar ca sa slabesti cel mai usor si cel care arde cele mai multe calorii e alergatul(iti poti lua chiar si o haina mai groasa).
Atentie alimentatia e cea mai importanta. Degeaba faci sport daca manaci foarte multe grasimi, renunti cat posibil la grasimi (bine acum nu iti spun 0 grasimihee hee dar totusi cat mai putin, paina mai putina, te poti axa si pe fructe, pot fii inlocuitori buni). Ar mai fii niste sumplimete nutritive care ajuta la arderea grasimilor, sunt niste proteine pe baza de soia.[Daca cumva o sa folosesti asa ceva, sa ai mare grija, le poti inlocuii chiar si cu hrana, mai bine ai intreba pe cineva daca esti dispus sa o faci]

| trompeta a răspuns:

Bai dar ziceti niste serii de exercitii ceva dor cu greutatea corpului meu. zi-mi cum sa fac corect daca.Sunt putin cam plinut si vreau sa slabesc sa ma conturez putin. Nu imi trebuie masa. Doar ceva exercitii care sa arda multe calorii.

| Andra_8901 a răspuns:

Pai.eu zic sa faci o zi si una nu.si iti sugerezi sa nu mananci inainte pentru ca dupa o sa te simpti mai greu si o sa iti ingreunezi exercitiile.eu zic sa faci dimineata pentru ca esti odihnit dupa ce ai dormit. si da poti sa si dormi daca te simpti obosit sau chiar daca nu sa stai o jumatate de ora linistit sa mananci ceva usor.sa lasi ca metbolimsul tau sa lucreze!happy
Funda!?batting eyelashes