| VladCosmin007 a întrebat:

Am o serie de intrebari legate de sala:

1)In zilele de pauza trebuie sa iau in continuare glutamina, creatina si shake-ul? Daca da, aceeasi cantitate?

2)As vrea un program de antrenament, joi si duminica sa fie pauza

3)Cum imi dau seama daca am pus macar 1kg de masa musculara pe mine? Si cam rupa cate kg de masa se vede ceva? 5, 10kg de masa?
Funda.

4 răspunsuri:
| Legion7X a răspuns:

Nu știu dacă sunt bune toate chestiile astea despre care vorbești par genul acela de chimikale care te dezvoltă repede ca o roșie coaptă dar fără gust.
Se zice că cei care trag de fiare natural timp de 3 -4 ani sunt mai puternici decât cei care iau prafuri și în câteva luni îi vezi ca tauri apoi se desumflă.
Treaba este să bagi în tine mâncare iar proteina ți-o asimilezi din ea.
Nu este bine să înveți corpul pe stimulenți gen kreatina, prafuri, pentru muschi te poți îmbolnăvi de la prostiile acelea este părerea mea.
Și plus că cel care se apucă de așa ceva trebuie să-și facă analize înainte ca să nu aibe surpriza ca la final să facă vreun accident cardiac cu inima de la prea multă suprasolicitare a corpului în timpul antrenamentului.
Multe persoane fac un duș imediat după sală lucru incorect atunci când ești încălzit poți face atac de inimă.
Trebuie să mai aștepți câteva minute de revenire a temperaturii corpului la normal apoi faci duș.
Nu trebuie să bei băuturi acidulate în timpul antrenamentelor Sprite, Coca Cola, apă minerală, Red bull, etc
Dacă tragi de fiare natural se observă dabia în 6 luni că începe să se pună puțin.

| VladCosmin007 explică (pentru Legion7X):

Multumesc, dar daca esti in nestiinta de cauza, cu tot respectul nu raspunde la ceva ce nu stii. M-am documentat si eu inainte de a lua aceste prafuri si nimeni nu a spus ca "sunt genul de chimikals care te dezvolta repede ca o rosie coapta dar fara gust" sau alte chestii de genul asta.
Nu sunt ca altii gen sa ma duc cateva luni pana pun putin muschiulet si dupa aia sa ma las. Normal ca dupa aia ma dezumflu mai rau decat eram inainte.
Eu am pus o intrebare si tu mi-ai raspuns legat de proteine. Multumesc, ti-ai spus punctul de vedere(legat de proteine), dar nu ma ajuta cu absolut nimic.
Inca o data, sa nu te superi. Respect

| Legion7X a răspuns (pentru VladCosmin007):

Treaba ta asta fost doar o părere a mea pe care toți o au pe această platformă TPU. eu am câțiva prieteni care au luat așa ceva și s-au intoxicat nu știu ce nu le-a primit dar sunt în stare critică
Nu te supăra că-ți vorbesc de proteine dar dau dependență nu sunt bune pentru corp cred că asta nu ți-a spus nimeni sunt la fel ca medicamentele le iei și devi tot mai bolnav, anemic, etc cu ele este logic.
Dacă vrei să analizezi și ce ți-am spus eu bine dacă nu treaba ta nu trebuie să scrie nicăieri asta tu trebuie să-ți dai seama.

| DovleacTurbat a răspuns:

1.Da
2. Cel fel de program? Cu cate antrenamente pe saptamana/ grupa musculara
3. 1kg de tesut muscular PUR se pune in ani de zile happy.