| AliceAnnnnna a întrebat:

Am și eu o problema. In părțile laterale ale feselor cum fac sa se vadă rotunde? Sunt băgată intr-un complex de nu va puteti imagina. Mie la doctor mi-a spus ca degeaba lucrez acea zona ca așa este construcția fundului meu, nu am ce face. Dar iubitul meu mereu îmi spune ca atunci când pune mana pe mine nu simte sold nu simte nimic, simte doar o talie la fel de dreapta de la umeri pana la fund, ca nici măcar la fund nu se simte "curba" aceea.
Ieri m-a făcut sa plang și nu vreau sa mai ies câteva zile din casa, mi-a zis ca avea el o fosta cu picioarele cărnoase, ca mie mi se văd gleznele, ca am tibiile in zona gleznelor prea subțiri. Ca aleia nici nu i se vedeau gleznele și aveai ce sa savurezi.
Toate fetele am observat ca in părțile laterale ale feselor sunt rotunde, numai la mine se vede drept.
Va rog ajutați-ma. Ce fac sa obțin părțile acelea lucrate? Niște exercitii va rog!
Vreau data viitoare când îmi mai ridic moralul sa ma vadă lumea altfel și o perioada sa nu ma afișez.
Mereu sunt jignita din cauza fundului ca nu am solduri ca îmi vine fundul drept chiar dacă in fata e bombat și deja am ajuns la limita!
Cam așa am eu fesele la forma ca doamna in chiloți tanga roșii: https://www.cosmopolitan.ro/sanatate/cum-sa-eviti-aplati zarea-posteriorului

Dacă îmi iau așa ceva: https://www.hbtq.ro/pantaloni-smart-body-pentru-remodela re-fese.html este ok?
Va rog, recomandați-mi niște materiale care ajuta pentru fese, cum e acest material. Chiloți pentru remodelare, ridicare etc. Unde găsesc?
Și niște exercitii!
Ofer funda!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai in primul rand trebuie să-ți dai seama că oricum ai arata, lumea tot o sa găsească ceva de care sa se i-a. Poti tu sa ai fundul perfect, rotund, bombat tot ce trebuie.
De asta nu scapi niciodată si ar trebui sa te doară in 14 de părerea lumii, că până la finalul zilei oamenii aia zic asta din invidie, chiar daca tii se pare așa wow și ei au anumite insecuritati nu ești singura.

Rotunjirea fundului tine exclusiv de grăsime, adică trebuie sa pui ceva pe tine, nici un exercițiu nu o să-ți transforme fundul mare peste noapte. Alea se vad in timp.
Numai cu exerciții la sala.
Caută pe net, Jeff Nippard - Glutes sciencific program

5 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nimic, nimic, nimic. Schimbă iubitul, schimbă optica. Medicul are dreptate.

| LoveSleep a răspuns:

Poate o fi de la alea 5 avorturi.
Btw, dacă as fi în locul tău, as lucra la față mai întâi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fundul e o parte intima a corpului. Lumea care face comentarii la adresa corpului unei femei, si mai ales la zonele intime, duce lipsa de educatie. Nu trebuie sa pui la suflet tot ce zic ceilalti.

In fine. Cred ca se poate rezolva problema, fie prin exercitii fie prin injectarea de grasime proprie in fese/solduri.

| Pantagruel a răspuns:

Wow. Si zici ca nu l-ai lasat dupa toate astea?

| AEWPenta a răspuns:

Nu prea ai ce face, daca iubitul tau vrea fese ca la fosta sa mearga la aia, daca era educat nici macar nu aducea in discutie despre asa ceva, daca te placea cum esti nu iti spunea nimic.