| alinel0808 a întrebat:

Am slabit 13 kg si mai am surplus de grasime pe burta si vreau sa scap de aceasta grasime numai vreau sa slabesc la picioare fata fund maini etc, doar dupa abdomen atat. fac de vreo 2 saptamani aceste exercitii credeti ca sunt bune pentru chestia asta? p.s. am 67 de kg la inaltimea de 1.78 sunt baiat 20 de ani si cand stau jos se vede sunca urat, inca mai alerg de 2 ori pe saptamana pana acum alergam 5-7 ori pe saptmana.

https://www.youtube.com/watch?v=jyQXQbFH3P0

Răspuns Câştigător
| LaLooxD a răspuns:

Nu trebuie sa faci sute de abdomene, caci daca lucrezi foarte bine abdomenul se va vedea grasimea mai bine, ca iti umfli muschii abdominali, nu arzi grasimea.Cand e vorba de un abdomen perfect, este vorba despre alimentatie. Daca nu mananci sanatos, degeaba incerci sa slabesti.

3 răspunsuri:
| LaLooxD a răspuns:

Circuitele se refera la toate exercitiile pe care ti le alegi sa le faci. Spre exemplu ai flotari, fandari, genoflexiuni, extensii si fluturari laterale, acesta fiind un circuit de 5 exercitii pe care le-ai ales.Iti scriu aici pentru ca nu pot sa iti trimit mesaj.

| s3bycu a răspuns:

Www.cirdeiusebastian.wordpress.com/2014/12/20/antrenamentul-circuit/
Incearca acest tip de antrenament, dureaza putin si arde o cantitate mare de calorii dar iti si dezvolta forta si masa musculara (daca lucrezi si cu greutati). Multa bafta!

| bamswe a răspuns:

Pai din pacate nu prea iti poti alege unde sa slabesti... Facand abomene nu slabesti in special in zona abdominala, ci iti dezvolti musculatura in acea zona... sfatul meu ar fi sa te apuci de alerga dar acum e frig, trebuie sa continui sa faci exercitii daca nu mergi la o sala poti face in casa de exemplu sa sari coarda, sa alergi pe loc(program cardio), exercitii cu intensitate mai redusa durata mai mare dar care ard celulele din tesutul adipos mai rapid, Spor!