| Mariacld a întrebat:

Bunaaa lumeee! Am o mica, mica problema, nu e ceva grav doar ca ma simt foarte complexata din aceasta cauza. Am înălțimea de 1, 53 și 50 kg, da, 50 kg nu pot spune ca sunt multe kg doar ca la înălțimea mea se cam observa acele kg... Am grăsime peste tot, în special pe picioare, și pe burta.

Vreau sa slăbesc puțin ca mai apoi sa ma ocup de abdomen, asa ca va rog sa îmi spuneți ce ar trebui sa mănânc zilnic ca să am un meniu sănătos și ce exerciții ar trebui sa fac. Ma repet, la început vreau doar sa slăbesc puțin puțin puțin de tot asa ca vreau un meniu doar pentru slăbit și după ce slăbesc vreau sa ma ocup de abdomen deci vreau niște exerciții eficiente pentru a mi se forma abdomenul și încă un meniu sănătos pe care să-l am de zi cu zi.

Dau fundă happy

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

De fapt, la 1.53m chiar sunt multe cele 50 de kg pentru o fata, fiindca tu ar trebui sa ai maxim 43kg!
Eliminand dulciurile si carbohidratii (painea, pastele fainoase si cerealalele) pai salbii cu usurinta cele 7 kg care le ai in plus.

| Mariacld explică (pentru Violleta2022):

Nu functioneaza! Am nevoie de ceva mai mult

| Violleta2022 a răspuns (pentru Mariacld):

Sport, mult sport pe langa dieta!
Aleraga 5-10km pe zi si garantez ca se observa slabitul.

| aditimus a răspuns:

Renunta la paine, faina si zahar pentru inceput si ai sa vezi diferenta, bea multa apa intre mese daca se poate din ora in ora un pahar de 200-300 ml

| Mirel4412 a răspuns:

Ceri prea mult pentru noi, Youtube-ul si internetul este plin de antrenori si culturisti care dau sfaturi bune.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand renunta la mancarea de tip fast-food, la sucuri acudulate, paine alba, dulciuri, snacksuri.
In al doilea rand poti sa faci gimnastica o ora dimineata cand te trezesti. Iti va da energia necesara pentru intreaga zi si va accelera arderea caloriilor.
In ceea ce priveste efortul fizic, gasesti pe Youtube clipuri cu exercitii pentru fiecare parte a corpului, exercitii pentru abdomen, picioare, cardio, etc.