anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am slabit 5 kg, insa de o luna nu mai slabesc deloc si as mai vrea sa slabesc inca 3-4 kg..doar ca, nu mai am motivatia de la inceput si am inceput sa aleg timpul petrecut cu prietenii in locul salii.Totusi, incerc sa fac sport, fac cam de 5 ori pe saptamana, insa la mancat nu mai pot manca 1200 de calorii cum mancam altadata.Pur si simplu aceste 3-4 kg in plus ma frustreaza enorm.Ce imi propuneti?

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Dar de ce trebuie sa renunti la prieteni pentru sport?! ca doar nu stai toata ziua la sala. Te duci la sala la 12-1, sau chir de dimineata daca iti convine sa te trezesti si pe zi/seara iesi cu ei. Normal ca nu ai motivatie din moment ce faci sacrificii de astea. Trebuie sa adaptezi sportu si alimentatia stilului tau de viata ca sa devina un stil de viata si nu doar o dieta sa pierzi cateva kilograme.

| RAY a răspuns:

Si te vei ingrasa, ca nu ti ai schimbat comportamentul alimentar, toata viata te vei ingrasa-slabi, daca nu va informati nu e vina nimanui, vrei pastile minune sau ce vrei

| Cosmin86 a răspuns:

Ai mai pus de 3 ori intrebarea asta. Chiar nu ai gasit solutia pana acum? Chiar asa de putin te duce capul?

| irina4219 a răspuns:

Nu trebuie neaparat sa mergi la sala. Incearca, pentru o saptamana sau doua sa nu mananci dulciuri si fa mult sport. Vei slabi, te asigur.

| RaduCPM a răspuns:

Dieta nu contează
Motivația poate doar un pic
Perseverenta e cea mai importantă
Corpul tau e un sistem nebun care încearcă să le împotriva schimbărilor aduse la adresa lui... Deci prin slăbind 5 kg, corpul tau ți-a învățat trucurile și orice ai făcut prima data nu va mai funcționa acum. Soluție: alternează frecvent stilul de antrenament (săptămânal) pentru a-ți surprinde corpul pe nepregătite