| Inventator a întrebat:

ATENTIE DAU FUNDA! cine imi spune si mie daca este bine sa iau suplimente nutritive pentru masa musculara care contine creatina. Eu unul am 45 kg deci destul de slab la 1, 69m inaltime, si as vrea sa pun ceva muschi.Este sanatos acest supliment? Ma va afecta cu ceva rau? Aceste suplimente sunt daunatoare ca steroiziii?

Răspuns Câştigător
| cristi1505 a răspuns:

Suplimentele se gasesc si in mancare:
-proteinele=carne,oua,lactate etc.
-carbohidratii=produse obtinute din faine, orez, cartofi etc.
-creatina=in carne rosie
-vitaminele=in fructe, legume etc.
ETC.
Ce se gaseste in alimente, alea contin si suplimentele! Ia fara niciun fel de problema.Cumpara-ti un gainer de calitate pentru a lua in greutate.Sa fie de la firmele mari gen Gaspari, ON, Dymatize, Bsn, sau chiar de la Pro Nutrition Gfx-8 este foarte bun.Gainer=produs bogat in carbohidrati. Daca iti mai iei si creatina pe langa acel gainer va fi super bine.

7 răspunsuri:
| Spex188 a răspuns:

Depinde de cati ani ai.eu am 12 1.70 si 60 kg.
Eu nu am avut nevoie de steroizi.Am avut nevoie de sport si de o alimenteti pe baza de proteine

| Robert030 a răspuns:

Suplimentele in sine nu sunt daunatoare, dar prin faptul ca tu faci muchii aia mari si tari si inghesui oasele si sarmanele alea de organe, tu nu mai cresti

| Cristi2YO a răspuns:

rolling on the floor,nu lua suplimente,mananca calumea carne,salate,cartofi,din astea,iti fac rau la rinichi,bea cafea sau ceva energizant inainte de anttrenament,fa triceps,ajuta-te de cealalta mana la orice greutate si repetare, si apoi umar, piept, si abdomen, da cel mai important spate. FUNDA?

| Cosmin86 a răspuns (pentru Cristi2YO):

Funda pentru ce, pentru ca aberezi ca un copil mic?

| RippyngDenis a răspuns:

Salut. Deci : Vreau sa distrug acest mit, conform caruia creatina este considerata uneori " un steroid ". Steroizii anabolici sunt prin definitie versiuni sintetice ale hormonului masculin numit testosteron. Creatina nu este asa ceva nu o sa te afecteze cu nimic. Insa Nu merge asa... Trebuie sa stii exact ce si cat sa mananci(calorii, proteine, carbohidrati, grasimi).Nu exista suplimente minune... Daca tii neaparat, poti incerca un Weight Gainer, dar daca nu stii sa mananci/antrenezi/odihnesti, nu vei vedea nici un rezultat notabil. Sper ca te-am ajutat.

| BogdanFitness a răspuns:

Un exemplu simplu- mananci o portie de orez cu ciuperci. daca iei si suplimente avantajul ca si cum ai manca 3-4 sau mai multe portii odata. ce e bine de retinut suplimentele nu exclud mesele, ci vin in sustinerea meselor.

| GeoGz a răspuns:

Nu, clar nu sunt mai daunatoare decat steroizii, dar si acestea, ca orice suplimente, au unele efecte adverse, dar care nu se manifesta la toata lumea. Atata timp cat nu faci exces, totul este ok! Succes!