| hibrid112 a întrebat:

Baieti ce parere aveti despre creatina? Este folositoare? Crestii in masa? Voi folositi? Daca da ati avut rezultate? De la ce firma folositi?

13 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Cosmin86 a răspuns:

Este unul din cele mai folositoare suplimente.

beneficii :

- recuperare mai rapida ( impidica formarea acidului lactic in muschi )
- hidratare
- marirea sintezei proteinelor ( adica mai multe proteine ajung efectiv in muschi )
- pompare
- altele

Mereu folosesc creatina in perioada de masa ( sau oxid nitric )

| hibrid112 explică (pentru Cosmin86):

Cosmin imi poti recomanda o anumita marca la un pret rezonabil (adica sa nu fie mai mult de 1, 5 800-900g)

| Cosmin86 a răspuns (pentru hibrid112):

Vezi pe www.megaproteine.ro, la creatina.

Eu recomand six star elite creatine, dar si altele sunt bune. Chestia e sa nu folosesti creatina monihidrata simpla, ca e proasta, cel mai buna e o combinatie de mai multe tipuri de creatina

Răspuns utilizator avertizat
| Cosmin86 a răspuns (pentru ΚαςςιαnFilellinιkoς):

Nutritech e o mare porcarie. Daca si ce-am recomandat eu e scump... de BSN - CELL MASS ce parere ai? E de 3 ori mai scump.

Cumpara tu de la nutritech.

| FelipeR a răspuns (pentru Cosmin86):

Cosmineeee, dacă îți voi spune că ești puțin inapt o să te superi pe mine big grin așa că mai degrabă îți zic să te lași de dat sfaturi, orice fel de sfaturi, ești genul de cocalar retard căruia îi place să jignească lumea. Nu susțin că sunt cine știe ce cunoscător, am 4 ani de culturism și am încercat cam toate felurile de suplimente, inclusiv creatină

- acneea poate apărea atât de la creatină, cât și de la proteină sau orice alt supliment, atâta timp cât conține îndulcitori artificiali.

- NutriTech este o firmă bună, și Redis la fel, dacă nu erau bune nu mai erau pe piață, dacă ești mafiot cu ceafa lată și te ștergi cu banii prin anumite locuri, cu toată căldura îți recomand Six Star și ce mai zici tu acolo, dacă ești om în banca ta, nu ai de ce să dai atâția bani pe un supliment ca sanchi, E AMERICAN DOMLE....asta se numește snobism.

Mai documentează-te și nu mai jigni lumea pe net că sunt șanse mari să ți-o iei rău de tot într-o zi, nici nu știi de unde vine (îți zic din proprie experiență!).

| Cosmin86 a răspuns (pentru FelipeR):

"- acneea poate apărea atât de la creatină, cât și de la proteină sau orice alt supliment, atâta timp cât conține îndulcitori artificiali." pai in cazul asta apare DE LA INDULCITORI, nu de la proteina sau creatina.

Asta e ca si cum "de la supa de pui poti sa mori... daca bagi otrava in ea, deci nu mai manca supa de pui".

Si de ce "mafiot", am vazut o gramada care isi permit six star sau muscletech fara probleme.

Eu lucrez in IT, senior software engineer si imi permit fara probleme si nu am nici 5 % din ce are un tampit de-ala cu ceafa lata.

| vitali10 a răspuns:

Da ea este folositoare si cresti bine in masa insa consecintele sunt grave mai ales pentru ficat si pancreas, te-as sfatui mai bine sa iti faci masa musculara cu ajutorul alimentelor ce contin proteine si calciu

| hibrid112 explică (pentru vitali10):

Nu cred ca acolo 1-2 kg pe an laughing e asa daunatoare cum spui tu si eu stiam ca proteinele in exces fac rau ficatului...

Răspuns utilizator avertizat