| Moise_Cristian_1985 a întrebat:

Bicicleta Tandem

Sunt interesat de acest model de bicicleta pentru doua persoane.
Caut :
-componente de bicicleta,
-trasee cicloturistice pentru tandem
-stiluri de pedalat,


-

2 răspunsuri:
| Eugen80 a răspuns:

Componente de bicicleta gasesti, dar o bicla tandem se cumpara de la inceput, completa, apoi daca e nevoie schimbi doar punctual anumite piese care se uzeaza.
Sincer tandemul il consider doar o fita pentru ca nu poti face offroad mai deloc, downhill nici gand si in afara de a va plimba impreuna mereu pe distante de genul 40-50 km cat mai plat, nu se poate face cu ea.
Suspensii cam lipsa, frane grele si neperformante si ar trebui sa caldulezi de la inceput ce greutate aveti voi, pentru ca un tandme pentru 2 persoane care depasesc 80 km, este cam imposibil. Recomand sa cauti 2 MTB-uri decente si in timp vei fi mult mai multumit.
Tresee pentru tandem nu exista. Tu iti faci traseul, trebuie sa fie cat mai plat posibil.
Stiluri de pedalat... trebuie sa fiti oarecum compatibili, apropiati ca inaltime si greutate, cat mai subtirei si usurei.
Recomand sa faci o tura cu cineva pe un tandem si sa incerci sa coborari si urcari si atunci vei intelege ca sunt oarecum bani aruncati de fite.
daca mergi cu cineva neexperimentat puteti face foarte repede accident, cazaturi periculoase...

| Moise_Cristian_1985 explică (pentru Eugen80):

Multumesc pentru raspunsuri, am rezolvat problema cu tandemul, am reusit sa achizitionez unul l-am echipat mai bine si sunt multumit.