| RobertRobertutzu a întrebat:

Buna all.
Cum sa cresc in masa musculara dar si in forta?

Funda

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

Http://www.getfit.ro/......serie.html

Vezi acolo.

Evident si alimentatia conteaza, mananci diferit cand vrei forta fata de masa musculara ( oricum o sa se dezvolte amandoua in paralel, dar depinde pe ce pui accent ).

6 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

Proteine inainte de antrenament? aualeu. stii tu sigur? afecteaza creierul? deci tu ai luat prea multa proteina rolling on the floor.

copilu' proteina reface fibrele musculare. fibrele musculare fac microfisuri in timpul antrenamentului. iei proteina inainte CE DRACU REFACE? proteina se ia DUPA antrenament cand ai fibrele alea facute vraiste ca sa le refaca, repare, etc. proteinele, fie ele din suplimente sau alimentatie afecteaza ficatul, dar la o limita la care un om normal nu poate ajunge (gen dupa cam 6-8kg de carne pe zi, adica peste 20g/kg corp). cam asa sta treaba cu masa musculara, cat despre forta: orice mareste masa musculara va creste si forta. daca faci azi 2 tractiuni, peste 2 zile 4 si tot asa, ajungi in 3 luni sa faci 20 tractiuni. deci ti-a crescut forta, implicit masa musculara.

| EvilThoughts a răspuns:

Poți face sală și să ai o dietă echilibrată. Cel mai bine ar fi să întrebi o persoană calificată(de exemplu un antrenor de fitness) care îți poate da un răspuns de folos.

| NDC12 a răspuns:

Nu vreau sa te jignesc dar vezi ca esti pe langa, proteinele inainte de antrenament? Suplimentele afecteaza ficatul? In cantitati mari chiar si creierul?

La toate 3 raspunsurile ai gresit.

| marian8709 a răspuns:

Sala de forta majora sau te duci la sapa laughing

| Cosmin86 a răspuns (pentru marian8709):

Sigur faci forta la sapa, alt copil mic

| Catalin_Vlascu_1975 a răspuns:

Poti sa mergi la sala, dar mai bine te formezi lucrand(sapand, grebland si alte cele, dupa ce faci fibra multa atunci te duci la sala si vei arata mult mai bine ca altii iar masa musculara va creste mai repede)