| pompom a întrebat:


am 13 ani. mi-am cuparat de 2 luni 2 gantere de 10kg, nu fac cu 10kg fac doar cu 6 kg acum.Am inceput treptat de la 3 la 5 acum la 6 ridic gantera de 6 fara nici o problema! fac 20 de ridicari a cate 4 serii pe zi pentru biceps si 20 de ridicarii a cate 5 serii pe antebrat!
Pentru antebrat fac aceste exercitii http://www.culturism.ro/antrenament/exercitii-antebrat.h tml dar cu gantere!
in aceste 2 luni m-am dezvoltat cat de cat ce exercitii imi recomandati? am inceput prea devreme? astept raspuns!
app cum pot sa fac sa mi se vada venele pe maini! stii vena aia pe biceps sau pe antebrat.Am auzit ca daca manci putina ciocolata inainte de exercitii cu greutati ti se va vedea! este adevarat?

Răspuns Câştigător
| klau95 a răspuns:

Nu cred ca te-ai dezvoltat ci decat te-ai definit.pentru ca maxim 12 repetari trebuie sa faci pentru masa musculara.20 repetari sa nu faci ca trebuie putine.
Nu e deloc adevarat cu vena venele nu prea au treaba cu muschi decat cand sunt fibrati se vad mai multe vene in rest...
Trebuie sa mananci mancaruri cu proteine ca altfel nu visezi la muschi ca doar cu proteine si carbohidrati se fac muschihappy

5 răspunsuri:
| hummer24 a răspuns:

Ma pustiule lasa antrenamentele, vrei sa ramai pitic? happy

| alex_8738 a răspuns:

Nu stiu cu chestia asta cu vena dar ai inceput bine dar nu face abuz ca nu mai cresti.Pe masura ce cresti faci mai multe. Bafta!

| pompom explică:

Si app cum sa fac sa mi se vada venele pe biceps sau antebrat? am auzit ca daca manci putina ciocolata inainte de exercitii ti se vor vedea! este adevarat?

| pompom explică:

In fiecare zi inainte de antrenament manac nuca si putina dupa am citit pe net ca are multe proteine.Mama mi-a facut si ea linte ca cica ii sanatoasa si are multe proteine! este adevarat?

| klau95 a răspuns (pentru pompom):

Uite aica un site cu mancaruri arta cate proteine contin fiecare branza,carne, cereale, etc. http://calorii.oneden.com/ care contin proteine de la 7g in sus sunt bune.
ca sa faci mai bine fa si flotarii normale si astea sunt bune -> http://www.youtube.com/watch?v=jWc8gHlAkoM