| andreyrey619 a întrebat:

Am 15 ani, 1.70 si 63 kg. Cum fac sa ajung la 1.80. Am inteles ca inaltimea o dobandesti si dupa parinti. Tata mi-a zis ca el cand a fost de 20 si ceva de ani a avut peste 1.80. Oare o sa ajung si eu caand o sa fiu mare? tongue

Răspuns Câştigător
| Eduard a răspuns:

Salut!
Da o sa ajungi pe la 1.80, poate chiar mai mult, insa depinde si de multe lucrurile pe care le faci. Nu e bine sa ridici greutati mari cand esti in crestere, ai nevoie de calciu si vitamina D. Trebuie sa ai o alimentatie echilibrata, trebuie sa practici un sport ceva pentru a ajuta oasele sa se intareasca etc.

Nu-ti fa griji, geneticul are cel mai mare efect asupra corpului tau, insa depinde de ceea ce faci tu vei vedea mici sau mai mari diferentieri.

Multa bafta!

4 răspunsuri:
| AnNaa67 a răspuns:

Eu as zice ca, pentru a creste mare, iti trebuie mult calciu sa fii inalt un unchi de al meu are peste 4 metri... daca ma credeti, singura speranta este sa mananci mult carne si sa bei mult lapte, sa ei pastile de calciu...

| Alin_Law_1998 a răspuns (pentru AnNaa67):

Cum dracul sa aiba peste 4 metri daca cel mai inalt om din lume are 2.55, ia zi, a doborat world guiness record si nu stiu eu?

| NIGhTmArE187 a răspuns:

Salut,inaltimea se dezvolta cu timpul dar si daca e ajutata,cel mai bine apucate de un sport gen basket sau inot,ia vitamine, bea lapte si ai grija de tine, bafta.

| Radu_2790 a răspuns:

Da,dar trebuie sa dai mai mult la MANIVELA aaaaa... sa scuipi in palma sa nu faci bataturi.Baftabig grin