| idonttgiveafuck a întrebat:

Am 15 ani, sunt fata si vreau sa ma apuc de sala, mai exact de aerobic la MaxFit. Credeti ca voi slabi..pentru ca am 1.55 si 55 de kg..adica nu astept rezultate foarte rapide, dar in timp, imi doresc sa nu mai am picioare grase si pur si simplu sa slabesc. Si ce ar trebui sa am cu mine (adica plate carmetul de note sau o adeverinta ca sunt apta?)
MULTUMEESC.DAU FUNDA

Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

Da, aerobic e foarte bun.
Incearca si sa mergi in timpul zilei mai mult pe jos, sa urci si sa cobori scari in loc de lifturi etc.
+alimentatie sanatoasa, elimini grasimile, dulciurile, sucurile, painea alba, patiseria, fast-foodul.
Si bea 2L de apa pe zi, eventual la 2L poti pune o lamaie (stors sucul si pus in apa) ajuta pentru celulita si slabit, numa sa n-ai probleme cu stomacul.

| Hades98 a răspuns (pentru Adry05):

Grasimea ar trebui s-o foloseasca, sa faca dieta low-carbo si sa se bazeze pe grasimi saturate gen avocado/ulei de masline/cocos, etc, fiind ca sursa primara de energie sunt carbohidratii iar odata ce carbohidratii sunt scosi din ecuatie, corpul are nevoie de energie care o ia din alimentele de mai sus spre exemplu, iar dupa ce termina si asta trece la depozitele de grasime stocatewinking
Si la faza cu lamaia, dezvolta data viitoare.
Lamaia aceea cum spuneai tu te ajuta la slabit, dar cum?
Accelereaza metabolismul, sa stii data viitoare cand mai dai sfat de genu, plus de asta cauta si ce-i ala metabolism.

7 răspunsuri:
| TanteMarianne a răspuns:

Da probabil ca o sa slabesti, dar iti trebuie si o dieta fara fast food ciocolata si slab caloric.

| idonttgiveafuck explică (pentru TanteMarianne):

Stiu, am fost la nutritionist si am aflat ce fel de dista mi se potriveste, daf cu ce ar trebui sa merg la sala, ca si documente?

| TanteMarianne a răspuns (pentru idonttgiveafuck):

Nu stiu frate, da-l dracu se nutritionist.aleargă pe bandă sau afara, apoi sări coarda.Nu iti trebuie acte sau documente.

| TanteMarianne a răspuns:

Cel mai usor e sa nu mănânci.

| Barbosu_Razvan_1990 a răspuns:

Eu cand merg la sala nu imi cere carnetul dar depinde de persoanele care detin sala si de tipul de program pe care vrei sa il aplici acolo la sala. Da vei avea rezultate adica in timp vei slabi daca te ti de treaba si nu mai trebuie sa lananci foarte mult in plus de stictul necesar. Sper ca te-am ajutat.