| margelatu1992 a întrebat:

Am 1m 76, 67 de kg si 17 ani. Am 1 luna si vreo 2 saptamana de sala si as vrea sa va intreb daca mi-ati recomanda jack3d sau superpump max. Sau in caz ca iau ce efecte negative as putea avea la varsta mea. Nu am probleme cu inima, sau alergii la chestii de genu.

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

Pai din ce vad au cam aceleasi componente, nu cred ca e o diferenta prea mare intre ele. As merge totusi pe Gaspari, e una din cele mai bune firme de suplimente din lume.

Efecte negative, au multi stimulenti care iti vor mari tensiunea si ti se vor dilata venele ( destul de putin ), trebuie sa fi atent, la superpump chiar scrie sa incepi cu un singur pliculet la inceput, ma rog, citesti acolo.

Dar totusi, la greutatea ta ti-as recomanda mai degraba ceva gen myofusion de la gaspari, in loc de superpump.

5 răspunsuri:
| Adrianetc a răspuns:

Asteapta sa faci 18 ani in primul rand, unele proteine iti afecteaza cresterea, si 2. ai o luna si doua saptamani de sala si vrei deja sa iei proteine? esti un las. fa cel putin un an de sala.

| margelatu1992 explică (pentru Adrianetc):

18 ani fac peste 1 luna si da vreau sa iau dupa 1 luna de sala nu cred ca ai citit bine intrebarea raspunsul tau este cu totul si cu totul diferit. Eu am intrebat efectele negative ale produselor de mai sus nu daca sunt un las sau daca am sau nu 18 ani...

| Cosmin86 a răspuns (pentru Adrianetc):

1. alea nu sunt proteine, nu mai vorbi daca esti pe langa
2. las? iei proteine ca sa-ti asiguri necesarul proteic de 2 grame / kilogram corp, nu toti pot sa faca asta din alimentatie, la unii le e greu sa bage 6-7 mese consistente pe zi

| iefsul a răspuns:

Prafuriile nu te ajuta la nimic cel mai bine foloseste ficat de porc, albusul de ou, muschi de porc, sau inima de vita, crenvusti, piept de curcan.

| margelatu1992 explică (pentru iefsul):

Crenvusti - pofta buna la asa ceva, toate incredientele dintr-un animal in afara de carne.

Oameni buni eu vam pus o simpla intrebare... daca vreti sa raspundeti la ea bine da nu nu mai scrieti sa faceti mesaje. Eu nu v-am intrebat daca e bine sa iau prafuri sau altceva va rog sa raspundeti la intrebarea pusa de mine... daca nu stiti asta e