| ionutsas a întrebat:

Buna, as vrea sa imi puteti spune un regim am 12 si 68 kg si as vrea sa slabesc vreo 10 kg si in cat timp? Dau funda

5 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Lasă regimul. Pe scurt: sport cât încape, mișcare la greu, lasă PC-ul, lasă dulciurile, sucurile, ciocolata, fast food-ul, junk-food-ul și bagă în tine hrană sănătoase. Stii și tu ce-i aia. Si la 112 ain nu-și fă probleme. Cresti. Mai vorbim peste 2-3 ani?

| Laura927 a răspuns:

Stai linistit ca pana pe la vreo 18 slabesti fara dieta, important este sa mananci doar la masa atunci cand iti pune mama ta masa.
Nu manca fast-food si prajituri, ciocolata etc...si cu 4 ore inainte sa dormi mananca ceva usor cum ar fi un mar chiar daca e fruct e ok la 12 ani.
daca tii neaparat sa mananci porcarii respectati un program!
Dimineata mananca bine, orice vrei tu.
Daca vrei neaparat sa mananci fast food sau dulciuri mananca inainte de ora 13 ca pana seara cand te bagi in pat sa fi ars toate aceste calorii.
Dupa ora 13 mananci mancare normala doar ca fara paine si inainte cu vreo 4 ore mananca ceva usor cum ti-am spus.
Tu in mod normal nu ar trebui sa tii dieta la varsta asta ar trebui sa faci mult sport sa iesi afara sau sa faci vreun sport de performanta dar avem PC -ul si e cam greu sa iesim afara cu atatea teme de facut.
Poate mama ta ar putea sa te inscrie la inot asta ajuta ft mult plus ca e si placut.

| Kerre a răspuns:

Salut, daca vrei sa slabesti trebuie sa ai multa rabdare si sa sacrifici poftele mari de dulciuri/fast-food/chips-uri. Pentru inceput trebuie sa fii activ zilnic daca se poate, poti face exercitii cardio aproximativ 30 de minute zilnic. Dupa intervine alimentatia unul dintre cei mai importanti factori! Pentru inceput ti-as recomanda sa iti structurezi niste mese cu putini carbohidrati/grasimi, si sa consumi mai multe fibre si proteine pentru o mai buna functionare a corpului tau. Facand aceste lucruri vei putea sa slabesti 10 kg intr-un timp relativ scurt, dar nu uita rabdare! Mult succes.

| pitik200 a răspuns:

Ai 12 ani? mai bine consulti un medic pentru o dieta, esti prea mic sa ai diete grele. Fa mult sport!

| utilizator9 a răspuns:

Faci sport o ora pe zi, si nu te infometa; incearca pentru inceput sa mananci o felie de paine la masa si o portie mai mica de mancare; inlocuieste dulciurile cu fructe si fa ti un obicei din a manca de ex un fruct la o anumita ora-3 fructe pe zi