| IONY81 a întrebat:

Bună! As vrea sa slăbesc însă nu vreau sa dau jos de la fund in jos. Problema cea mai mare este ca am spatele foarte lat si putina burta. Imi recomandați ceva exercitii. Mulțumesc!

Răspuns Câştigător
| NakedWarrior a răspuns:

Nu este posibil sa slabesti doar intr-o zone anume, astea sunt mituri, dar nu te ingrijora, de la fund nu prea ai ce sa dai, acolo sunt predominant muschi care odata tonifiati vor arata mult mai bine, asa ca iti recomand sa faci exercitii pentru fesieri(cum ti-a fost sugerat si de altii).

Oricum, ca sa slabesti, exercitiile sunt mai putin importante decat o dieta adecvata, degeaba faci 2 ore de sala daca nu ai grija ce mananci.Nu iti recomand sa tii o dieta deoarece astea nu functioneaza mai mult de o luna, sunt foarte greu de mentinut. Tot ce trebuie sa faci e sa mananci doar 2-3 mese pe zi si sa eviti fast food, dulciuri, sucuri, bere si alte gustari nesanatoase.

2 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Asta decide organismul tau nu tu, prima grasime e cea de pe burtica, daca faci si hit

| Apokales a răspuns:

Lasa-l in ma-sa de spate ca e ok. Scapa de burta aia si fa niste exercitii pentru picioare ca sa-ti mentii fundul. 2 lucruri sunt importante: deficitul caloric pentru a slabi si exercitiile fizice in speciale cele pentru masa musculara ca sa ai forme. Incearca sa introduci in programul tau de antrenament fandari si genuflexiuni si aia e. Daca esti fata nu-ti trebuie multa masa ca sa arati bine, iar daca esti baiat, sa nu te prind ca faci exercitii special pentru gluteus maximus. Vorbesc serios!