| Alya3Patru3Ramo3 a întrebat:

Cum as putea sa ma ingras? Am 15 ani, 1, 74 si vrei 65 kg. As vrea sa ma ingras la picioare mai mult.
Funda

Răspuns Câştigător
| Zeenya a răspuns:

Heii
Si eu am avut aceeași problema când am avut 15 ani, Si pot sa-ți spun ca am rezolvat-o prin a ma apuca de sala.Fa sport.Ca sa nu te pricopsești cu burtica, celulita si aripioare, modelează-ti silueta in timp ce te ingrasi, cu ajutorul sportului. In primul rand, nu trebuie sa ratezi mesele; dimineața, prânz, seara. Mananca de 5-6 ori pe zi, combina proteinele cu carbohidratii si bea multa apa!
Trebuie sa consumi destul de multe proteine pentru ca te ajuta sa-ti dezvolti musculatura si sa te ingrasi sanatos si poti lua niște suplimente nutritive.Consuma alimente cat mai variate ca si (carne, lactate, legume, fructe, cereale, peste, seminte, miere, dulciuri). Eu mâncam foarte multe dulciuri si paste bolognese, lasania etc. Si anticoncepționalele te cam îngrășa dar te poate aduce intr-o extrema.
Sper ca te-am ajutat ^

| HLucian a răspuns (pentru Zeenya):

Nu uita de fibre. Combina Proteina +carbohidrati+fibre. Iti recomand proteina din pieptul de pui. Evita carnea rosie (in special carnea de porc). Dulciurile facute in casa. Procesul tau de ingrasare trebuie sa fie unul normal, nu prin produse sintetizate. In rest ce ti-a spus Zeenya este bine. Succes!

5 răspunsuri:
| Daniel9988 a răspuns:

Doamne fereste de ce sa te ingrasi...Eu am 1.85 si 24 ani si am cat tine. Vrei sa te transformi in tanc rusesc?!

| Juviia a răspuns:

Ai putea sa nu mai iesi din casa, dar mai bine ramai slab, e mai bine asa.Acum nici nu esti matur, cand te vei maturiza, mai cresti, te dezvolti cat trebuie.

| TronHD a răspuns:

Sincer eu nu mananc mult dar la scoalamananc de 2 ori pe saptamana cate un kebab si ce este de cumparat dar nu la punga chipsuri etc
Nu fa. Deloc sport stai in pat toata ziua buna ziua

| Ioana_Diana_1998 a răspuns:

Nu ar trebui sa te îngrași, dupa o sa iti para rau, consider ca ai o greutate potrivită intaltimii tale