| Biolup a întrebat:

Buna cum as putea sa slabesc cateva kg prin sport ma refer adica exercitii de slabit acasa...

Răspuns Câştigător
| oBuburuză a răspuns:

Hristos a Inviat!
Apa :
Este cea mai buna la slabit, fiindca curata organismul de toxine. Rinichii contin 83 % apa. Cu cat bei mai multa apa, cu atat le va fi mai usor, rinichilor tai, sa elimine toxinele din corp. Impiedica retentia hidrica, adica aparitia surplusul de apa, in muschi si tesuturi. Retentia de lichide nu este produsa de consumul mare de apa si nici nu se "vindeca" prin scaderea cantitatii zilnice de apa. Din contra! Pentru eliminarea retentiei hidrice se recomanda un consum cat mai mare de apa, pentru a asigura o buna circulatie limfatica si sanguina. F
Fructe / legume :
- Ananasul; este un excelent antiadipos, antiedematos si tonic digestiv. Accelereaza metabolismul si sustine remodelarea corporala, reducerea tesutului adipos si a celulitei. Ajuta la eliminarea surplusului de apa din organism, reduce edemele si previne umflarea picioarelor. Contine o enzima asemanatoare celor digestive umane, care ajuta la o digestie buna si rapida.
- Lamaia; desi se spune ca iti creeaza aciditate gastrica si ca nu e bine sa o maninci pe stomacul gol, acesta este doar un mit! In realitate, lucrurile stau exact invers! Lamiia scade aciditatea gastrica. Specialistii recomanda sa bei, pe stomacul gol, un pahar cu apa calduta, in care ai stors 3, 4 felii de lamiie. Si, dupa fiecare masa, este recomandata o limonada, in acelasi scop. Continutul mare de vitamina C face ca lamiia sa creasca imunitatea, sa previna si sa trateze racelile. Este un tonic cardiac si un diuretic excelent.
- Avocado; te scapă de grăsimea abdominală – Este un aliment cu un aport ridicat de acizi monosaturaţi care ard pur şi simplu grăsimile. Îl poţi consuma în salate sau dacă nu eşti o fană a acestui fruct, ascunde-i gustul într-un smoothie de fructe. Pofta de dulce se va diminua treptat deoarece conţine zaharuri şi potasiu cu proprietatea de echilibrare a insulinei din sânge.
Sucuri :
- Suc de legume : Sucurile de legume contin multe fibre, care te ajuta sa te simti satula si sa maninci mai putin, iti ofera senzatie de satietate, pe timp indelungat. Sucurile de legume facute de tine, acasa, au calorii mai putine decit alte bauturi si, prin urmare, ajuta foarte mult la scaderea in greutate.
- Suc de fructe: Sucurile de fructe sint pline de vitamine si substante nutritive si, prin urmare, sint bauturi foarte bune, pentru o cura de slabire. Sucurile de fructe contin si ele multe fibre, care iti ofera senzatie de satietate si te ajuta sa maninci mai putin. Intotdeauna, insa, asigura-te ca sucul de fructe nu contine adaos de zahar, care iti poate face efortul inutil, prin continutul sau caloric crescut. Cel mai bine este sa iti prepari sucurile acasa, din fructe proaspete.
Dupa mine ar fi bine cand tie foame mananca dintr-o farfurie mica asa o sa te saturi, dupa cum spunea bunica mea poti sa mirosi menta se pare ca combate pofta de mancare. Necesarul mediu de energie estimat pentru barbati si pentru femei de greutate medie si cu activitati sedentare este:
Barbati: varsta (19-50 ani)- 2550 kcal/zi
Femei: varsta (19-50 ani)- 1940 kcal/zi
Mananca 3 mese pe zi + desert, mai poti sa iei ceva in gura intre mese dar nu mult si in cantitati mici. Mesteca mai incet, nu te grabi fiindca cu cât consumi mâncarea mai repede, cu atât senzaţia de saţietate se va instala mai greu. Fii atenta si la cantitate, nu doar la calitatea alimentelor! Inarmeaza-te cu rabdare rezultatele nu se vor vedea dupa o zi pe alta, trebuie sa intelegi ca satisfactiile vor veni in timp si sa nu te lasi descurajat usor! Hidrateaza-te inainte de fiecare masa! Bea 2 pahare de apa inainte sa incepi sa mananci si vei vedea ca apetitul iti scade considerabil. Inainte de dus, preparata-ti singura gomaj cu care să masezi tot corpul. Ai nevoie de; cafea măcinată, ulei de măsline şi puţină scorţişoară. Amestecă ingredientele, iar la duş execută mişcări circulare pe tot corpul cu această pastă, după care clăteşte cu apă călduţă. Dacă ai timp să stai 30 de minute ca să permiţi cafelei să acţioneze ar fi minunat.
Ei bine doar atata am avut de spus, cauta pe youtube exercitii cardio, alearga, inoata, sari coarda si transpira mult, sarbatori fericite!

7 răspunsuri:
| Hydrangeaceae a răspuns:

Hristos a înviat!
Poţi să te înscrii la sală dacă îţi permite bugetul. Fă-ţi un abonament mai micuţ care să nu fie costisitor.
Aleargă seara minim 30 de minute, sari coarda, mergi pe jos de la şcoală până acasă, fă cât mai multe abdomene.
De asemenea este important să ai şi o alimentaţie mai sănătoasă decât cea de până acum. Evită grăsimile, prăjelile, dulciurile, băuturile acidulate şi nu mânca după ora 18.
Mult succes şi Paşte Fericit!

| BiuL a răspuns:

Acuma e vreme buna nu sta in casa, iesi afara si fa exercitii de tip cardio, sunt cele mai bune pentru slabit adica jogging, plimbari in ritm alert, mers cu bicicleta, rolele, chiar urcat scari, inot, mergi cu prietenii la un baschet, fotbal, dans stiu eu ce iti mai place tie.

| cristi1505 a răspuns:

Cardio! Este cel mai bun exercitiu pentru salbit!

| Madaliinaaa a răspuns:

Hristos a înviat! Sportul trebuie îmbinat şi cu o mică dietă. Abţinere de la dulcuri şi anumite mâncăruri care se depun. Încearca exerciţii cu Florina pe Youtube sau multe alte exerciţii normale, pe care toată lumea le practică sau ceva mai neobişnuit. Succes.

| Dope a răspuns:

Ce vârstă, greutate şi înalţime ai? thinking

| qpNebuniiSubStele a răspuns:

Cauta pe YouTube clipuri de slabit. Ceva de genu`.