| florentina838282 a întrebat:

Buna! Cum aș putea slabi? Am mai incercat de foarte multe ori cu aplicații de slăbit, exerciții si nu am mancat nici carne pentru 2 sapt. Aș vrea sa incerc din nou sa slăbesc cu o aplicație de slăbit cu exerciții, imi puteți spune daca ați incercat si a mers? Daca puteți sa ma ajutați sa gasesc o cale de slăbit răspundeți la intrebare. Dau funda!

Răspuns Câştigător
| helpforyou a răspuns:

Poti incerca urmatorul "truc" care nu necesita o dieta speciala.

Incerci treptat sa faci o pauza cata ma mare intre cina si micul dejun de a doua zi, Se cheama post intermitent. Are rezultate bune si mai presus de toate nu ai stresul dat de diata.

Succes.

3 răspunsuri:
| raMLesS a răspuns:

Fix carnea e aia care nu te ingrasa laughing renunta la produsele din panificatie (paine mai putina, foarte rar prajituri(si cand consumi sa fie cantitati mici)), renunta la prajeli (fara cartofi prajiti), iar cand gatesti incearca sa folosesti cat de putin ulei posibil, spre deloc, renunta la bauturile cu zahar (cola, pepsi, fanta, etc...) poti opta pentru aceleasi bauturi doar ca 0 zahar.
Incearca mancaruri din legume, la acestea poti adauga niste piept de pui de exemplu, si incearca sa consumi mai multe supe.
Si ca sa intelegi cat de putin ingrasa carnea ca presupun ca nu stii ce sunt alea calorii, 400grame de piept de pui ingrasa la fel de mult cat ingrasa un corn 7days de 85-100 grame.
In rest, bea mai multa apa si plimba-te zilnic macar jumatate de ora, daca fizicul iti permite, incearca sa alergi macar 1-2km.

| smoootheyy67 a răspuns:

Bună! Din propria mea experienta, si eu m-am confruntat cu aceeasi problema. Desigur ca eu am avut si timpul de a merge la sala si de a lucra, dar daca nu ai timp de asta atunci iti recomand sa iti regulezi mesele/gustarile si sa bei cat mai multa apa. Incearca sa iti introduci proteina in mancare pentru ca este foarte importanta, de asemenea incearca ca intre mese sa mananci o gustare usoara dar care sa te satisfaca si sa nu stai cu gandul toata ziua la ceva anume pe care voiai sa il mananci. Pe langa asta, iti mai recomand in fiecare zi sa mai iei un cubulet de ciocolata neagra! Pe mine ma satisface si chiar daca nu este atat de dulce, eu simt ca e de ajuns. Tin sa mentionez ca am slabit 17 kilograme cu o dieta buna, satisfacatoare si cu ambitie. Nu te demoraliza! Ai incredere in tine!

| florentina838282 explică (pentru smoootheyy67):

Mulțumesc pentru răspuns, m ai ajutat si o sa incerc ceea ce ai spus, nu pot sa îți dau funda pentru ca nu ma lasa am dat la altcineva la care m-a lasat, (sunt nouă aici)