| sasha898 a întrebat:

daca ma apud de dus la sala de 3 ori pe saptamana in cit timp voi avea rezultate? in primele antrenamente voi scade din kg sau voi adauga?

Răspuns Câştigător
| maryus92 a răspuns:

Deci din ceea ce ai zis tu se pare ca ai o structura endoforma a corpului, ce trebuie sa faci este sa mananci ianainte cu 2 ore de antrenament carbohidrati multi si dupa antrenament sa consumi proteine fie din carne oua, etc. nu ar strica si sa iti cumperi niste suplimente pentru stimularea cresterii masei musculare. Cat despre program conteza sa faci maxim 2 grupe la un antrenament si grupele sa fie una mare si una mica de exemplu luni eu fac luni: piept si umeri si ce conteaza este sa faci seriile cu greutati mari care sa iti solicita mult muschi, iar grupele de muschi sa le lucrezi odata la 4-5 zile fiecare.

5 răspunsuri:
| maryus92 a răspuns:

Vreau mai multe detalii, care sunt obiectivele tale, sa faci masa musculara sau sa slabesti si daca ai mai facut si inainte sala...

| sasha898 explică (pentru maryus92):

Pai am 16 ani si 178 cm, am fost doar de vreo 4 ori la sala, eu normal vreau sa fac masa musculara, nu sunt un tip gras ci nici slab destul de normal antrenorul mi-a zis ca este baza dar trebuie antrenamente si o sa am succese mari.

| Cosmin86 a răspuns (pentru sasha898):

Atunci ai nevoie de o alimentatie speciala pentru masa musculara, 4-5 mese pe zi, carbohidrati si proteine la fiecare masa ( nu ciorbe si mancaruri gatite, decat rar ).

www.culturism.ro/alimentatie

| AntrenorFitness a răspuns:

In primele 3 luni ai cele mai mari castiguri in masa musculara, organismul raspunde foarte bine la stimuli si progresul este foarte vizibil cu ochiul liber. Dupa aia incepe cu adevarat munca. Antrenamente, alimentatie adecvata, odihna si multa rabdare si perseverenta.
http://www.megaproteine.ro/antrenamente-si-nutritie.html
Multa bafta!

| andreiiiukuuu a răspuns:

3 luni de sala + alimentatie buna ca sa ai mici rezultate! Si dupa 3 luni tinete in continuare! Intrebarea ta a fost in cat timp ai rezultate. Dupa 3 luni o sa ai rezultate dar greu! Si incearca macar de 4 ori sa mergi la sala pe saptamana! kg normal ca pui daca mananci bine.