| Onixuţa a întrebat:

Bună, dragii mei! Mă pot declara cu o problemă în legătură cu slăbitul! Nu reuşesc! Au început să îmi spună grasă şi colegii şi profesorul de sport! Nu sunt îndeajuns de motivată! Am nevoie de nişte motive adevărate! Băieţii se uită şi spun : "frumoasă dar prea grasă" Niciodată nu am fost grasă în copilărie. Vă rog din tot sufletul, dati-mi motive să mă abţin în special de la dulciuri, chipsuri, sucuri, fast-fooduri etc. 1. Aş dori un truc (ma toata ziua si pe la 1 noaptea ma duc la frigiderstraight face, pur si simplu nu rezist!). Trucul să fie orice în afara de apă. Beau apă şi după cinci minute mi-e foame din nou. Probabil am stomacul marit. Aşa patesc si cu mancarea uneori. 2. Aş dori exerciţii fizice foarte uşoare 3.Motivaţi-mă prin câte argumente puteti! 4.Motivaţi-mă să reuşesc! Am 14 ani, 78-79 de kg şi 1.76-1.77 m. Vreau la liceu să arat ca un fotomodel sau cel puţin să am o greutate normală. Vă mulţumesc! Cele mai amplu răspuns primeste fundiţă! :*

Răspuns Câştigător
| Goldenboy97 a răspuns:

Nici noi nu am reusit din prima, cum fac altii: se duc o saptamana la sala si dupa se lasa ca nu vad niciun rezultat.
Nu trebuie sa ti cont de ce zic altii, conteaza ce crezi tu. Motivatia adevarata pleaca din interiorul tau nu din afara.
Da vezi tu, eu mi-am creat un stil de viata, Eu singur am reusit sa ajung unde mi-am propus, am invatat din greseli, poate ca o zi nu avem timp sa fac sport/sau ma simteam prea obosit. Nu-i nimic, stiam ca maine o sa ma ridic. Acum toti ma intreaba cum am reusit.
Parerea mea este ca totul pleaca din minte. "If you conquer yourself, then you conquer the world"
Am vorbit prea mult, daca vrei sa slabesti va trebuii sa renunti sau sa reduci partial dulciurile/sucuri/etc etc.
Incearca sa mananci natural, alimente naturale precum legumele, fructele, carne nu procesate precum mezeluri, produse zaharoase, diferite produse.
Cel mai bine ar fi sa vorbesti cu un nutrtionist si sa faci schimbare in stilul tau de viata.
Stiu ca nu este usor dar ca sa reusesti trebuie sa iesi din starea de confort.
Si zici ca te trezesti la 1 noapte si te duci la frigider? Esti cam pofticioasa laughing

| Onixuţa explică (pentru Goldenboy97):

Da laughing Cam aşa este. Păi mă pot lăuda că până acum nu am fost la frigider doar din ambiţie! Mulţumesc mult pentru răspuns! :*

4 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

Bla bla bla
prea multe cuvinte. nu noi trebuie sa te motivam, aia o faci singura. fac misto toti de tine si nu esti inca motivata, aia e o problema. singurul lucru marit la tine este corpul, nu stomacul, nici altceva. vrei sa faci ceva, atunci fa-l. nu te astepta sa vina ingeri din cer sa se roage de tine ca nu se va intampla. vrei ceva, munceste sa ai. altfel ramai bubulina.

| OOOLEOOO a răspuns:

1.Mananci de ce iti place cea ce simti cand mananci si nu de ce iti este foame, la fel ca dependetul de droguri tu esti dependenta de mancare.

2. Organismul tau nu primeste destui nutrienti de la mancare pe care o mananci astfel va cere mai mult.
http://youtu.be/yeHz93kH8j4

Solutii practice :

1. Goleste casa de alimente nesanatoase si care ingrasa.

2.Iti place ciocolata(de exemplu)? Nici o problema! Mananca dimineata inainte de ora 12, astfel iti va muri pofta nu te vei ingrasa si vei avea parte de acel confort fizic.

3.Super alimente, seminte de chia,seminte de in, spirulina, polen, pudra de boabab, chlorella etc. www.superalimente.ro
Organismul tau are nevoie de nutrienti, superalimentele au un concentrat mare de nutrienti.

4. Schimbarea : Aduci in casa doar alimente sanatoase astfel cand iti va fi foame nu o sa ai de ales decat sa mananci sanatos. PS. Fructele nu se mananca dupa ora 14.00

5. Caserola, orcand mergi undeva nu iti mai iei bani cu tine ci iti iei caserola in care pui alimente sanatoase astfel cand iti va fi foame ai 2 optiuni : Cersesti pentru bani, mananci ce ai in caserola.

6. Sportul : Mult cardio si yoga, alearga innoata pana nu mai poti iar la sfarsit faci yoga :)

7. Motivatie?
O alimentatie sanatoasa este una bogata in alimente vegetale (fructe legume seminte nepreparate termic)
Documentare motivationale:

http://youtu.be/5eKYyD14d_0
http://youtu.be/O7ijukNzlUg
http://youtu.be/r4DOQ6Xhqss
http://youtu.be/yeHz93kH8j4
http://youtu.be/cVdc2_LTEto

| RexCuParuCret a răspuns:

Si eu mai halesc ceva tot pe la 1 noaptea.
Personal cred ca ai destula vointa mai ales daca ai stat sa scrii atat si ai fost asa de sincera, cred ca vei reusi sa slabesti fara nici o problema caci nimic nu e imposibil.
Problema majora este rabdarea la oameni de care nici eu nu dispun asa ca nu te astepta la rezultate colosale din prima ci continua sa faci cardio si sa respecti un plan de alimentatie bine pus la punct.