| Marcualex a întrebat:

E putin stupid, dar de ceva vreme vreau sa ma duc la sala, da mi-e foarte groaza... Mi-e groaza ca o sa ma simt fraier acolo, cu conditia mea fizica de cârtiță intre restul laughing). Cum se poate depasi starea asta?

Răspuns Apreciat de Editori
| Cosmin86 a răspuns:

TOTI, chiar si Arnold aveau o conditie fizica de "cartita" cand s-au dus prima data la sala. Asta nu i-a oprit.

Si la sala nu intereseaza pe NIMENI de conditia ta fizica, fiecare isi vede de treaba lui. La fel si tu, o sa-ti vezi de treaba ta.

p.s.: ai putea totusi sa vorbesti cu instructorul de la sala, el trebuie sa te ajute la inceput. Eu asa am facut si a fost foarte bine, ca am stiut de la inceput ce si cum, am avut un punct de pornire si mai departe m-am documentat singur.

| Endoryus a răspuns:

"fiecare isi vede de treaba lui" E partial adevarat ce ai spus. Sa nu imi spui ca nu ti s-a intamplat sa alegi pe banda si sa bage ala de langa tine nasul sa vada si el. Poate sa se simta bine cu el ca alearga mai mult/repede. Ce sa mai zic de alte intamplari amuzante.

| Cosmin86 a răspuns:

Foarte foarte rar.
Cel mai amuzant e cand unu pe sfert ca tine se trezeste sa-ti corecte un exercitiu pe care nu-l intelege laughing

2 răspunsuri:
| aXy99 a răspuns:

Te duci la sala fara sa te gandesti la ceilalti. Te concentrezi pe antrenament, pe evolutia pe care o vei avea daca te vei tine de treaba. Nu se va lua nimeni de tine. Fiecare isi vede de treaba lui.

| Demetrov a răspuns:

Nu ai de ce sa ai starea asta, acolo vei vedea persoane mature ( nu te va critica nimeni ) fiecare se va axa pe ce are de facut. Mergi cu incredere, esti barbat sau muiere?