| dartagnon a întrebat:

fac sala de 3 luni si de 3 saptamani am observat ca am inceput sa stagnez. Ce credeti daca i-au o saptamana pauza si tin post adica sa nu mai mananc ce mancam in timp ce faceam sala ma va ajuta sa trec peste aceasta perioda de stagnare? Si vedeam ca multi spun sa schimb exercitiile... cum adica ce faceam luni sa fac miercuri si invers sau sa schimb ordinea executari a exercitiilor unei grupe?

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

Sa schimbi exercitiile... uite un exemplu, sa zicem ca pentru biceps faci : flexii cu bara dreapta din picioare, flexii cu gantere pe inclinat si flexii la scott.

In loc de astea 3 poti face :

- flexii din picioare cu gantere, cu rasucire
- flexii cu bara Z cu priza ingusta
- flexii concentrate

Sau altele. Inseamna sa schimbi exercitiile pentru grupa respectiva, ce spui tu "fac miercuri ce faceam luni" inseamna sa schimbi programul, nu exercitiile.

3 răspunsuri:
| PreaDulcePreaFin a răspuns:

Post? laughing) nu exista asa ceva in sport frate

| cristi1505 a răspuns:

Schimbi antrenamentul! Schimba ordinea executarii. Oricine are astfel de momente de stagnare dar ele se evita prin schimbarea antrenamentului.Eu asa fac si merge!

| FuriousMadalin96 a răspuns:

O pauza pentru refacere este bine venita, insa consuma destule proteine si scade carbohidratii, poate antrenamentul tau nu este bun, de acea stagnezi...ce antrenament ai?