anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna!
mi-ai putea recomanda si mie niste exercitii pentru abdomnen? fac abdomene zilnic si inca un tip de exercitiu pentru abdomen nu mai stiu cum i zice in fine m-am plictisit de ele si nici nu prea vad sa dea ceva rezultate... vreau si eu cateva recomandari big grin mersi

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai fac ca 3 serii de cate 30 cam asa big grin uneori iau pauza in weekendbig grin

| GeorGEBlaCKRidER a răspuns:

Cum zicea cineva, cel mai bine mergi la sala.Acolo ai si greutati si te poti ajuta mai bine.Ai banci, iei o greutate de 20 kg in brate si de pe lasat pe spate te ridici, excact ca si cea normala doar ca nu incepi de la plan ci de la inclinat pe spate.Plus muschii trebuie lasati sa se odihneasca si refaca.1 din lucrurile pe care mi le-a spus antrenoru de la sala (a facut culturism de performanta si a intrat la seniori la numai 18 ani.Acu are 45-50 si se tine ca la 30) E ca niciodata sa nu faci doua zile la rand aceleasi exercitii, si ca daca nu simt ca te dor usor muschii, nu faci nimic.Ideea e ca sa faci pana te dor muschii, si cand incep, sa nu te opresti, ba din contra, sa mai fortezi umpic.Nu conteaza daca ai febra musculara, aia e pentru ca nu is obisnuiti cu exercitiul.Ei trebuie sa se refaca si sa creasca.Pentru asta ai nevoie de proteine in zilele de dupa exerictii.Azi faci brate si piept, maine spate si umeri, poimaine abdomen si picioare. Exerictii gasesti absolut cate vrei explicat in scris, poze sau video.Scrie doar pe Google sau Youtube Ab Exercise si gasesti cu tona.

| Cristyan99 a răspuns:

Pai poti face abdomene, flotari, genoflexiuni sau mai bine poti sa te duci la sala happy

| A0kAnGeL a răspuns:

Daca vrei un abdomen plat nu trebuie sa faci doar abdomene. Exercitiile nu trebuie facute zilnic pentru ca muschiul se va obisnui cu efortul si nu va a rezultatul dorit.In primul rand ar trebui sa renunti la dulciuri (daca mananci) si sa alegi 30 min zilnic pentru a arde tesutul adipos care acopera muschii abdominali si atat timp cat nu vei face asa numina febra musculara nu vei obtine nimic. Uite aici ce exerciti ar trebui sa faci http://www.youtube.com/watch?v=DIRW_aBs9x0 Aceste exerciti trebuie facute de 3-4 ori pe saptamana.

| anonim_4396 explică (pentru A0kAnGeL):

Pai nu pot zice ca am nu stiu ce burta ..mai e putin pana sa fiu plata desii vreau sa si tonific mersihappy

| Popovici_Stefan-Vlad_1995 a răspuns:

Cam greu asa ceva, nu se fac zilnic, trebuie sa lasi muschi, sa se refaca... cate abdomene faci asa de curiozitate?