| nicko a întrebat:

Pana acum nu prea am facut sport (fiind la scoala de dimineata pana seara). Acum, fiind vacanta am inceput sa fac niste exercitii pentru picioare (30 minute pe zi) si sa alerg cam o ora in fiecare seara(uneori mai adaug si mersul cu rolele).Nu pot sa tin dieta,deoarece dupa doua saptamani mananc pentru toate zilele in care m-am abtinutlaughing.In schimb am renuntat complet la sucuri si in pauzele dintre mese nu mananc nimic(sau cate un fruct). Fiind vara mai toate mesele imi sunt alcatuite din salata,sau altceva+salata.
Nu mi-a placut niciodata sa alerg,oboseam repede, insa mi-a explicat cineva ca se alearga incet cu respiratie regulata inspiri de 2 ori, expiri de 2 ori.Am alergat mai mult decat mi-as fi imaginat.Dar am niste dubii..conteaza viteza sau durata? Eu credeam ca trebuie si repede si mult.Fac toate astea ca sa mai slabesc putin la picioare (nu sunt grasa ca fizic), poate si foarte putin la burta.Eu speram cam in vreo 2 luni sa se vada ceva, dar totusi dupa 3 saptamani o sa vad ceva? De cand a inceput vara am slabit 1kg doar renuntand la muuulta ciocolata si suc,acum daca adaug si sport, oare am vreo sansa?(in 3 saptamani )

6 răspunsuri:
| WeaponGirl a răspuns:

Ai făcut foarte bine ca ai renunțat la suc, nici eu nu mai beau de mult timp și țin minte ca am slabit 6-7 kg în jumătate de an, fără dieta fara nimic happy Dacă alergi pentru a slabi, aleargă încet si mult, idea e să transpiri, nu are rost să alergi la viteză și să obosesti imediat, rezultatele se văd în cateva săptamani de muncă, trebuie să ai rabdare și ambiție. Baftă!

| Cosmin86 a răspuns:

Ai tinut o dieta gresita, dieta NU inseamna sa te abtii sau sa mananci putin. O dieta ca lumea se concentreaza pe calitate, NU cantitate.

| Elvina a răspuns:

Conteaza totul si dieta si sport. Mergi la un nutritionist. O sa te ajute foarte mult. Mergi si la aerobic. Alergatul e bun. Infometarea nu. Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt tutoriale despre cum sa alergi corect. Cel mai bine e sa alergi in reprize: intai moderat, apoi treci pe un sprint, iar moderat, iar sprint. Astfel au loc cele mai multe arderi calorice in organism.
Daca faci alergari cel putin de doua ori pe saptamana, vei observa rezultate in 3-4 saptamani. Eu ti-as recomanda sa faci o zi da, una ba, sa ai timp sa te recuperezi in ziua de pauza.
Si trebuie sa consumi carne, oua, alimente proteice in general. Evita grasimile, prajelile, sucurile carbogazoase, dulciurile.

| AlexTitan a răspuns:

Logic ca ai tine-o tot asa sa vezi o sa slabesti si o sa fi pachet de muschi laughing

| loooooveeeeee a răspuns:

Eu cred ca o sa se observe si daca spui ca ai putina burta si vrei sa scapi de ea incearca si cu abdomene si o sa reusesti si e normal sa dureze mai mult pana se observa rezultatele dar fara munca nu obtii nimic. Succes in continuare sper sa reusestiwinking