| Chinezu12345 a întrebat:

As vrea sa ma apuc de sala pentru a-mi dezvolta masa musculara si am o intrebare. Zerul natural ajuta la cresterea masei musculare? Adica decat sa dau banii pe tot felul de proteine care contin zer nu ar fi mai ok sa beau zer natural 100%? Cel mai bun raspuns primeste FUNDA! Multumesc anticipat! ????

Răspuns Câştigător
| Gabriel2424 a răspuns:

Nu-ti trebuie nici-un supliment in primele luni de sala, decat mese multe cu peste, piept de pui, cartofi fierti, oua fierte, fasole, linte, nuci, salate, banane, tu mananci proteine in fiecare zi, suplimentele au rolul de a suplimenta alimentatia nu de a îi tine rolul.

3 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Nu exista tot felul de proteine,exista proteine niste cromozoni care repara celule,simplu, acei cromozoni le gasim in carne de calitate superioare si in lactate,legume,fructe care sunt de calitate mai inferioara,omul are nevoie de proteine din toate sursele posibile prea multe daca consumi se pierd in urina simplu, nu proteina face masa musculara si repararea celulor, ytu practic rupi niste legaturi de fibra musculara care apoi se refac, alea se rup daca bagi culturism, degeaba consumi multe proteine organismul are setat un anumit nr de proteine genetic, uitate la tatal tau mereu tu esti clona lui pe partea asta

| Cosmin86 a răspuns:

Intr-o portie normala de proteine din zer la cutie ai 30 de grame de proteine.

Zerul are 1 gram de proteina/100grame, ca sa obtii 30 de grame trebuie sa mananci 3 kg.

Oare cum e mai ok pentru stomac, sa iei o cupa de supliment sau sa bagi 3 kg de zer? Ia sa te vad eu cum bagi 3 kg la o masa.

| AnastasiaK a răspuns:

Nu, nu e acelasi lucru deloc. Zerul natural contine destul de putine proteine. Suplimentele alea despre care vorbesti tu contin proteine EXTRASE din zer, nu zer cu totul.