| Alex20188 a întrebat:

Buna seara.Ce suplimente nutritive imi puteti recomanda pentru masa musculara? Am 1.70 si 65 kg

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Carne, multa proteina animala cu salate de cruditati sau de verzaturi.
Suplimentele sunt chimicale care au efecte secundare in corpul uman. dar proteina naturala, ca cea animala este procesata si asimilata complet si nu are efecte secundare/ negative.

| Alex20188 explică (pentru Violleta2022):

Pai o sa mananc si carne, salate dar trebuie si suplimente ca sa ating acel numar de calorii.Nu pot manca multa mancare solida, ma umflu la stomac.E mai usor sa bei prafurile alea ele fiind de fapt hrana uscata cum se da in armata la plic laughing

| Apokales a răspuns:

Creatina. Este ieftina, ai rezultate bune cu ea si nu ai efecte negative. Daca esti la inceput, incearca si fara suplimente si acorda atentie alimentatie. Ia-ti macronutrientii in principal.

| RobertMoon a răspuns:

Creatina mi s-a părut cel mai eficient supliment pe care l-am folosit de-a lungul timpului. Și aminoacizi (BCAA) în timpul antrenamentelor (parcă nu oboseam atât de repede atunci când mă antrenam). În rest nu mi s-a părut niciun supliment wow; important este să te alimentezi corespunzător și nu are rost să intru în detalii aici. Uneori mai luam și proteine din zer (whey) sau caseină atunci când nu îmi asiguram suficiente proteine din alimentație, dar partea nașpa a fost că îmi făceau gaze și am renunțat.

| Pauull99 a răspuns:

Vrei sa pui masa musculara sau doar sa fii in forma?