| Andrei900Boss a întrebat:

Buna seara.


Ce tipuri de pistoale Airsoft merg tipurile de bile de sticla sau din otel? big grin Fara a deteriora echipamentul de protectie. Va multumesc am nevoie.

5 răspunsuri:
| Alfred0703 a răspuns:

Daca marimea bilei de otel/sticla coincide cu cea de plastic acceptata de arma, atunci merge. Nu recomand folosirea bilelor de metal/sticla, deoarece pot cauza accidente nedorite, si da, deterioreaza echipamentul.

| Andrei900Boss explică (pentru Alfred0703):

Cand spui deteriora spui ca se strica pistolul? si ce pistoale sunt bune pentru timpurile de metal/sticla.

| Alfred0703 a răspuns (pentru Andrei900Boss):

Si pistolul, deoarece ciocanul care loveste bila, loveste un metal, nu plastic, iar echimpamentul de protectie, deoarece metalul e mai tare ca plasticul. Toate pistoale care trag cu bile de plastic de 0.30 g pot sa traga cu bile de metal/sticla de 0.30 g si asa mai departe.

| Andrei900Boss explică:

Dar fara bustuc din ala rosu la coada parca ii de jucarie fara din ala. cum e asta WE Glock 17 WET oare merge orice bile? si mai sunt pistoale din astea.

| airsofter007 a răspuns:

Sezi bland Boss, daca nu vrei sa te alegi cu dosar penal, confiscarea replicii si 5000 de lei amenda. Este ilegal sa folosesti bile de metal, iar bilele de stica sunt mult mai tari decat cele de plastic si pot deteriora replica. Daca vrei impact mai mare poti trage cu bile de plastic de 0.40, cele de sticla au 0.28.
Nu mai aberati cu ciocanul loveste bila, nu exista asa ceva in airsoft. Cuiul percutor loveste o supapa de evacuare care se deschide si elibereaza gazul. Bila nu este lovita de nimic, este doar suflata afara.