| Dyingfetus a întrebat:

Sunt fata, am 155 cm si 40 kg. Recent, am incercat sa scap de grasimea abdominala. Am facut si cardio dar cred ca am exagerat cu abdomenele, pentru ca acum burta mea arata foarte urat. E grasime peste patratele sa zic asa. Of, nu mi-am dorit patratele neaparat, am vrut un abdoment plat si acum am grasime si patratele. Nu e nici plat nu e deloc okay. Am inteles ca trebuie sa incetez sa mai fac abdomene si sa incep sa alerg sa fac cardio. Dar problema e urmatoarea...Am redus abdomenele, am facut cardio, si burta e la fel. Mi s-au subtiat picioarele in special, si putin mainile. Burta nu se schimba. Tin dieta. Nu inteleg de ce si ce sa mai fac. Idei sfaturi?

Răspuns Câştigător
| andreiiiukuuu a răspuns:

Hmm. Ok fii atenta.
Poti sa limitezi numarul de calorii pe zi. Maxim 1200 calorii pe zi. Elimina carbohidratii din dieta, lasa painea, paste fainoase, cartofi, dulciuri.Bea cat mai multa apa, ceaiuri de plante diuretice, evita sucuri cu acid/dulci/cafea/. mananca de cel putin 5 ori pe zi. Prima masa sa fie generoasa apoi restul meselor sa fie mai mici decat cele de dinainte.Dormi cel putin 8 ore pe noapte. Si du-te la sala si alearga cate 20\30 min pe zi. la sfarsit poti face o serie /doua de abdomene. A da am uitat poti sa mananci carne slaba de pui sau de peste legume multe. Bafta maxima

3 răspunsuri:
| Faruece a răspuns:

Necesita timp in primul rand, daca ai dieta corespunzatoare si faci cardio o sa dispara, mult noroc!

| asdfbc a răspuns:

Mananca regulat si foarte usor, ma refer sa nu ai mese incarcate.Incearca sa mananci din 4 in 4 ore.O sa te ajute.Cat despre sport, incearca sa alergi cam 1 km macar odata pe saptamana.Asa am dat eu grasimea jos.

| BracKMyhay95 a răspuns (pentru asdfbc):

Doar 1/saptamana? De cel putin 3x si cel mult 4x as zice ca e cel mai bine!