| Shhn a întrebat:

Buna seara, vreau să mă sinucid din cauza că deși fac sala de doi ani mai mult de 2 kg de mușchi nu am pus. Consum peste 100 g de proteine insa calorii nu pot sa mănânc atât, mi-a zis un antrenor că pot face mușchi și cu calorii puține. La mine e degeaba deși după fiecare sesiune adaug ceva in plus și am febră musculară. Am zis că decât să iau steroizi mai bine mă sinucid. Cum sa fac?

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Multe motive tâmpite de sinucidere am auzit până acum dar unul ca ăsta nu.
Dacă spui că ai mereu febră musculară e clar că nu iti lucrezi corpul cum ar trebui.
Nu te sinucide, că iti va părea rău după aia.

| SkandallKamataru a răspuns:

Poti sa ne dai si o poza cu corpul tau? Nu trebuie sa mananci fortat daca nu poti, pentru persoanele ca tine s-au inventat gainerele.
Mananci cat mananci tu acum, iar apoi bei un gainer (are 350+ calorii poate si mai bine pe 100g, pui 200g si ai 700kcal, si e si bun rau de tot la gust)
Ar fii bine sa imi raspunzi ca te pot ajuta.

| Ilovedinero a răspuns:

Sa mergi si sa iti cumperi un smootie pentru "ingrasare" toata ideea lor este ca unul din ala poate contine si 450 kcal

| MrAM a răspuns:

Raman stupefiat cand aud cu cata usurința folosesc unele persoane cuvantul sinucis. Indiferent ca esti sarcastic sau troll.
Banuiesc ca esti minor….in fine.
La persoanele tinere metabolismul si arderile sunt mai rapide probabil asta ar fi una din cauze.
Trebuie sa ai un raport echilibrat de proteine, carbohidrați, grasimi( nesaturate de preferat) si vitamine.
Probabil si exercitiile pe care le faci sunt gresite, altfel nu imi explic. Eu zic sa cumperi cateva sedințe cu un instructor fitness si te lamureste si cu exercitiile si partea cu dieta cu toate ca s-ar putea sa te coste puțin… aici depinde si de obiective.
si nu in ultimul rand, poate e doar in capul tau ca nu ei in greutate avand in vedere ca te uiți in oglinda de 15 ori pe zi. Intreaba si tu pe unul de nu te-a mai vazut de 2 ani daca observa schimbari sau ține cont de greutate.

| SkandallKamataru a răspuns (pentru MrAM):

Cel mai probabil se antreneaza gresit, si nu mananca cat trebuie.
Sunt si persoane cu un genetic nu prost sau foarte prost, dar ORIBIL pentru a construi masa musculara, chiar si cu steroizi o sa arate average.

| Darius50boss a răspuns:

Continuă să lupți in continuare spre scopul visat