| ElizaaaG a întrebat:

stiu ca vi se va parea ciudat ceea ce voi spune.
Am 13 ani si vreau sa slabesc.
Am 1.58 cm si 40.6 kg.
Fac balet si mi-au cerut profesorii sa slabesc la picioare, in vara asta.
De 2 saptamani tin un fel de regim, si nu prea vad nici macar o diferenta si nu stiu ce am facut gresit sad
Deci :
In fiecare zi, mananc ceva usor pe la ora 11, dupa ma asez in pat, stau vreo 1 ora si dupa ma apuc sa fac 50 de abdomene, dupa fac inca 50 de abdomene cu piciorele sus, 50 de ridicare de picioare si dupa ma apuc sa alerg vreo 5 minute, dupa sar coarda vreo 5 min., dupa fac 50 de genoflexiunini si 50 de fandari.Nu mananc dulciuri si nu mananc niciodata dupa ora 7.
In fiecare zi marest numarul de abdomene.
Am avit 41.3 kg si acum am 40.6.
Nu se observa nimica, poate doar la stomac ca nu mai am asa de mare burta( nu ca era si inainte), dar picioarele sunt inca foarte mari(coapsele).
E bine ceea ce fac? Urgent!
Mersi. funda happy

3 răspunsuri:
| Keilly a răspuns:

Nu stiu ce sa zic. pentru inaltimea ta esti destul de slaba :)) Poate nu ar trebui sa te chinui cu diete si chestii de genul, eu zic sa te axezi pe exercitii care sa iti lucrezi in special zona picioarelor. Le poti gasi pe net :D
uite un exemplu : http://www.womenshealthmag.com/fitness/best-leg-exercises

| CryShiAtat a răspuns:

Încearcă să faci mai multe exerciţii specifice pentru zona picioarelor (bicicletă poţi încerca zumba sari coarda etc.)Sper că te-am ajutat! happy

| ElizaaaG explică:

Si eu cred acelasi lucru ca sunt slaba, dar eu de la brau in jos am picioarele extrem de mari.De tinut dieta nu tin, adica nu respect un anume program.(ex de la ora cu tare mananc doar...). Daca as slabi la picioare, profesorii mi-au zis ca mi se vor vedea foarte mult muschii(pentru ca ii am foarte mari). cand aveam 12 ani am avut picioarele foarte subtiri.Eram cea mai slaba din cls. De cand am avut o veste proasta, am inceput sa mananc cat mai mult, crezand ca pot sa imi revin din mancare, dar de fapt am inceput sa am picioarele mai mari si sa am solduri o.o.