| marihen a întrebat:

Sunt fata.
Ce trebuie sa fac pentru a scapa de grasimea corporala? Am multa grasime pe corp si putina celulita. Si cum pot sa imi ridic in acelasi timp fundul? *fac exercitii cu greutati si benzi elastice pentru fund.
Am si o proteina de la impact whey protein pe care o voi folosi, trebuie sa fiu in deficit caloric, nu?

9 răspunsuri:
| xilef123 a răspuns:

1. nu mai manca
2. nu mai manca
3. fa ceva sport, fara proteine si alte rahaturi

| marihen explică (pentru xilef123):

Si eu acum ce ar trebui sa fac cu proteina? O dau la porumbei?
Pai si daca nu mai mananc, si ma infometez...nu dau jos si din masa musculara?

| alecsawng01 a răspuns (pentru marihen):

Calculeaza-ti caloriile, eu de exemplu mananc 1200 de kcal/zi si fac o ora de sport de macar 3 4 ori pe saptamana, ca sa dai jos grasimea corporala trebuie sa fii in deficit caloric, insa trebuie s -o iei destul de usor mai ales daca esti obisnuita sa mananci cate 2000 kcal sau mai mult, eu de exemplu mananc de 2 ori pe zi si nu mai mananc dupa ora 6 seara, insa este foarte bine ca ai proteina, pentru ca chiar ti-as recomanda sa mananci cat mai multa proteina, proteina este cea care te tine full cat mai mult timp, pentru ca ia cel mai mult timp sa se digere, iar corpul foloseste energie transformand-o in energie, incearca sa reduci carbohidratii din simplul fapt ca ei retin foarte multa apa, si din cauza aceasta majoritatea apei pe care o bei nu poate ajunge la muschi. Nu trebuie sa te infometezi, trebuie doar sa mananci corect, si clar fara zahar (nu pentru ca vai te-ar ingrasa sau mai stiu eu ce, ca daca e, poti manca direct 1200 de kcal de zahar si sa nu te ingrasi, atata timp cat esti in deficit, ci pentru simplul fapt ca iti incetineste metabolismul si iti ingreuneaza procesul), iar pentru sport, ti-as recomanda sa-ti faci singura un program acasa, si sa faci mereu macar 60 de minute, daca nu poti asa, iei o pauza intre cele 30 de minute. Eu folosesc aplicatia fitify, insa poti folosi orice doresti tu (eu folosesc asta pentru ca am avut posibilitatea sa mi creez eu un program cap coada cum vreau eu), ti-as recomanda sa faci mereu full body, sa incepi mereu cu incalzire (cardio, gen jumping jacks, butt kickers, etc) apoi sa treci asa usor prin toate grupele de muschi, si sa termini mereu cu putin stretching, daca ti se pare prea greu sa faci asta in fiecare zi, adica sa ti calculezi caloriile si sa urmezi o rutina de exercitii, cred ca nu ar trebui sa te apuci de asta, pentru ca asta ar trebui sa-ti fie un stil de viata, nu doar un goal de 2 3 luni, si apoi revii la obiceiurile nesanatoase, dar iti urez chiar mult succes, si eu am avut aceiasi problema si sincer doar asa am reusit sa slabesc peste 30 de kg si sa ma si mentin. si nu-ti fie frica sa folosesti cat mai multe proteine sau chiar si sa mergi la sala, pentru ca cu cat iti formezi mai mult muschii, cu atat ei consuma mai multe kcal/energie.

| TheWznd a răspuns (pentru xilef123):

1. Vorbești prostii
2. Vorbești prostii
3. Cineva să vă taie netul, că vorbiți numai prostii.

Cât despre răspunsul la întrebare:
Redu pe cât poisibil carbohidrații răi din alimentație (adică cei care vin din produse procesate: orice fel de făină, produse de patiserie). Redu cât de mult poți zahărul. Zaharurile sunt cel mai ușor de procesat de către corp.

Trebuie să fii în deficit caloric, dar trebuie să ai grijă să nu fii în deficit prea mare, pentru că atunci corpul intră în stare de alertă, și în loc să scazi în greutate vei stagna, și în plus te vei simți obosită.
Corpul nu e un sac cu cartofi în care dacă bagi mai puțin scade în volum și dacă bagi mai mult crește. În corp au loc foarte multe reacții chimice.

| AnastasiaK a răspuns (pentru alecsawng01):

"incearca sa reduci carbohidratii din simplul fapt ca ei retin foarte multa apa, si din cauza aceasta majoritatea apei pe care o bei nu poate ajunge la muschi"

Detaliaza, te rog.

| alecsawng01 a răspuns (pentru AnastasiaK):

Acum ca citesc asta si mie mi se pare ca nu am spus-o cum trebuie laughing)) dar stai linistita, ca ma gandesc ca ai inteles

| AnastasiaK a răspuns (pentru alecsawng01):

Nu eram ironica cu intrebarea, restul raspunsului tau a fost bun, dar nu am inteles ce voiai sa spui aici. Intr-adevar retin apa carbohidratii, dar nu e relevant ca atunci cand vrei sa slabesti, nu apa conteaza (decat daca iti pasa doar de numarul de pe cantar). De asemenea, muschii chiar au nevoie de carbohidrati ca sa functioneze ok. Sunt de acord ca atunci cand iti creezi deficitul tai din carbo mai intai, dar tot mi-e neclar ce ai vrut sa spui acolo.

| siriusblack98 a răspuns (pentru AnastasiaK):

Eu as fi fost mult mai curios de cum ai comenta raspunsul lui xilef123 si PavelGaming2006 decat raspunsul lui alecswang laughing

| Pidiciii a răspuns:

Bună deci!
Ar trebui să mănânci des si puțin
Sa nu te gândești că dacă nu mănânci slabesti!
Descarcati aplicații cu exerciții
Eventual comandati un corset din napoleon(ajuta, folosesc eu)