| nebunik4663 a întrebat:

Buna TPU.Acum ca a venit vara am inceput sa merg dimineata in parc si sa alerg.As dori sa stiu daca este indicat sa mananc inainte sa alerg, iar daca da ce? Multumesc anticipat. Dau funda :X:***

Răspuns Câştigător
| Unknown1318 a răspuns:

Eu fac sport de performanta si intotdeauna inainte sa incep antrenamentul mananc ceva pentru a aveam energia necesara. Sfatul meu este sa mananci inainte ceva(un fruct, o leguma sau cereale).

7 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Buna!
Da, ar fi bine. Sa mananci calumea, iei o pauza si abia apoi mergi sa alergi! De ce? PEntru ca daca nu vei manca, cand vei venii acasa vei pune la loc toate kilogramele pe care le-ai dat jos, asta in cazul in care vrei sa slabesti. Nu uita fructele, care iti vor da suficienta energie si sufieciente vitamine ca sa rezisti cat mai mult happy.

| Ramonaaaa a răspuns:

Nu este indicat sa mananci inainte sa alergi pentru ca iti incarci stomacul si nu vei mai putea alerga.Dar daca totusi vrei sa mananci inainte sa alergi poti alege un fruct usor, un iaurt sau ceva de rontait.
Bafta!

| Bya132 a răspuns:

Bună.
Ar fi indicat să mănânci ceva ușor înainte să alergi.

| php a răspuns:

Si eu alerg si stiu din propia experienta ca e bine sa mananci ceva inainte ( dar sa nu fie un mic`dejun prea copios) : fructele sunt cele mai recomandatehappy

| pycolyno a răspuns:

Nu este bine sa mananci inainte de sport deeeeaoarece dupa masa trebuie sa stai linistit ca mancarea sa se poata digera; daca mananci si apoi faci sport te va durea stomacul qiar daca nu te va durea pe moment, o`data tot te va durea!
fundita?

| ofatacuinimarece a răspuns:

Ar fi bine sa bei o cana cu lapte sau sa-ti iei o sticla cu apa dupa tine. e bine sa mananci dupa ce termini de alergat asa iti vine si pofta de mancare. daca mananci inainte sa nu iti vina rau dupa alergat.pup ser ca te-am ajutata pentru ca aa faca si eu.as vrea sa rasp si la intrebarea mea daca sti.

| Byanka_5126 a răspuns:

Eu faceam sport de performanta. Inainte este bine sa mananci dar cu o ora cel putin inainte sa alergi daca nu te va durea intr'o parte. Este bine sa mananci fructe sau ceai cu un sandwich ceva usor. Nu manca lapte, prajeli sau ceva de genu. Aaa si nu bea apa in timp ce alergi faci o mare prostie. fiindca tu transpiri si elimini apa, iar daca bei se va pune la locwinking. Bea dupa o jum de ora cel putin :*