anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:


Am 14 ani si nu stiu inca sa inot.
Am fost o data la plaja si Tata ma invata cum sa nu ma duc la fund si cum sa dau din maini si din picioare.
Faza e ca eu faceam cum zice el dar ma duceam la fund.
Am incercat sa stau pluta cu balonase la maini si am putut, dar daca le dau jos ma duc cu corpul in jos si raman cu picioarele in sus.
Tata imi spune sa dau din maini si din picioare si sa stau calm dar nu pot fara balonase.
Nu inteleg ce nu fac bine?
Si un prieten de al meu ma trantea in apa, cand sunt cu totul in apa incep sa ma zbat mi-e frica sa nu ma inec simt nevoia sa respir stiind ca el ma tranteste (dar pot sa imi tin respiratia destul de mult).
Chestia e ca nu imi este frica de apa, o ador.
Care este problema?
Dau funa!

Răspuns Câştigător
| serby2003 a răspuns:

Si eu faceam la fel. big grin Faza e sa nu te sperii adica sa te gandesti ca nu o sa te scufunzi...Incearca sa inoti unde e apa mai mica si fara ajutorul parintilor sa nu se uite la tine sau stiu eu... Eu asa am invatat sa inot tata imi tot explica cum se face, dar tot mergeam la fund. Apoi cand el nu era atent mi-am prins curaj si am reusit. Faza e sa nu te sperii si daca te duci la fund sa dai din maini si din picioare (nu ca disperatul) ci in jos, iar atunci urci inapoi
Sper ca te-am ajutatbig grin

1 răspuns:
| Ottakringer a răspuns:

Eu am invatat sa inot din cauza ca eram sa ma inec laughing
Cand m-am vazut la 3-4m sub apa m-am speriat si am inceput sa dau din maini si picioare. Dupa am mai exersat ( nu sub apa ) laughing. Dadeam din picioare si maini ca un caine dupa am invatat smecheria happy.